2019-11-08 22:56:59
Φωτογραφία για Έρχεται το Disney + σύντομα και στην Ευρώπη
Η υπηρεσία συνεχούς ροής της Disney έχει προγραμματιστεί για να κάνει ντεμπούτο σε τέσσερις χώρες, μεταξύ των οποίων οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, οι Κάτω Χώρες, η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία. Οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και οι Κάτω Χώρες θα υποστηρίζονται στις 12 Νοεμβρίου ενώ η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία θα το έχουν μια εβδομάδα αργότερα. Εκτός από τη Disney +, θα κυκλοφορήσει στις 31 Μαρτίου στη Γαλλία, την Ιταλία και την Ισπανία. 

Η Disney δεν έχει ακόμη ανακοινώσει τις ημερομηνίες ανάπτυξης για άλλες χώρες. Όπως και με το Netflix, η διαθεσιμότητα περιεχομένου θα διαφέρει από περιοχή σε περιοχή. Η υπηρεσία συνεχούς ροής θα προσφέρει στους πελάτες τη δυνατότητα να πραγματοποιούν ταυτόχρονη ροή 4Κ με έως και τέσσερις συσκευές χωρίς πρόσθετο κόστος. Οι χρήστες της Disney + θα μπορούν επίσης να ρυθμίσουν επτά διαφορετικά προφίλ χρηστών.

Αυτό είναι καλύτερο απο το Netflix το οποίο δεν προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα ροής βίντεο 4K ή προβολής ταυτόχρονων ροών σε πολλές συσκευές. Για το σκοπό αυτό, η υπηρεσία απαιτεί από τους χρήστες να εγγραφούν σε ένα από τις ακριβές τους επιλογές αφού η Netflix χρεώνει τους πελάτες της στις ΗΠΑ $ 16 / μήνα για ροή περιεχομένου 4K και τέσσερις ταυτόχρονες ροές.


Η Disney + προσφέρει επίσης ένα πλεονέκτημα τιμής σε αντίθεση με το Netflix. Θα κοστίσει 6,99 δολάρια / μήνα, κάτι που είναι πολύ μικρότερο από το Netflix. Μόλις ξεκινήσει η Disney +, θα είναι διαθέσιμο σε πολλές πλατφόρμες, όπως iPhones, iPads, Apple TV, PS4 και Xbox One. Όσον αφορά το περιεχόμενο, η Disney + θα προσφέρει παρουσιάσεις όπως η She Hulk, οι εκδηκητές, Endgame και η Mandalorian. Υπάρχει επίσης ένα πακέτο Disney + με Hulu και ESPN + για $ 12,99 / μήνα.

Η Disney + είναι σαφές ότι θα προσφέρει στους χρήστες πολύ περισσότερα για να κερδίσει την επιτυχία.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Audi R8 LMS GT4
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Audi R8 LMS GT4
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ