2020-01-23 22:43:13
Φωτογραφία για Τουρκάλα γίνεται viral όταν ανακαλύπτει πως είναι κατά το ήμισυ... Ελληνίδα!
Η Τζαλέ Καρασλάν διαπίστωσε με τεστ DNA ότι είναι Ελληνίδα κατά 46,2%

Viral έχει γίνει στα social media βίντεο που εμφανίζει νεαρή Τουρκάλα, να ανακοινώνει πως κατά το ήμισυ είναι … Ελληνίδα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα DNA.

Πρόκειται για την Τζαλέ Καρασλάν (Jale Karaaslan), που ζει μόνιμα στο εξωτερικό, και η οποία πρόσφατα πραγματοποίησε εξέταση DNA με τ’ αποτελέσματά να της προκαλούν έκπληξη και αμηχανία, αφού σύμφωνα μ’ αυτά κατά 46,2% είναι Ελληνίδα, 16,7% από Μικρά Ασία και Ιράν, 13,4% Ιταλίδα, 12% από τη βόρεια Αφρική και το μογγολικό DNA, από τις τουρκικές φυλές της κεντρικής Ασίας, είναι μόλις 11,7%. Στο συνολικό της άθροισμα είναι Ευρωπαία 63,2% και Ασιάτισσα 24,8%.

«Τι Ελληνίδα;» διερωτάται, μόλις βλέπει τα αποτελέσματα του τεστ, στην εφαρμογή που συνοδεύει την εξέταση (αντίδραση στο 03.45 του βίντεο).

Τα τεστ DNA, που ανακαλύπτει κανείς την καταγωγή του, είναι ιδιαίτερα δημοφιλή. Μάλιστα είναι της μόδας εκείνοι που τα κάνουν να φτιάχνουν βίντεο με τις αντιδράσεις τους και να τα αναρτούν στο διαδίκτυο.

Ο πραγματικός «χαμός» γίνεται με τους Τούρκους, οι οποίοι όταν κάνουν το τεστ συνήθως ανακαλύπτουν ότι δεν είναι Τούρκοι, αλλά είτε απόγονοι εξισλαμισμένων, είτε μιγάδες. Οι έρευνες DNA έχουν αποδείξει ότι οι σημερινοί Τούρκοι στην πλειονότητά τους είναι ελληνικής, αρμενικής και ιρανικής καταγωγής.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ