2020-02-03 17:35:23
Φωτογραφία για Η παραγωγή iPhone θα πέσει λόγω του κορωναϊού
Η παραγωγή του iPhone θα πρέπει σίγουρα να επηρεαστεί εξαιτίας του κοροναϊού. Σύμφωνα με τον Ming-Chi Kuo, οι αποστολές των iPhone θα μειωθούν κατά 10% το πρώτο τρίμηνο. Ο αναλυτής, ο οποίος συχνά έχει καλή πληροφόρηση για την Apple, έχει προβλέψει την παραγωγή σε 36-40 εκατομμύρια iPhone για τους τρεις πρώτους μήνες του 2020. 

Ένα άλλο ανησυχητικό στοιχείο είναι το μέλλον καθώς Ο Κουό σημειώνει ότι είναι περίπλοκο να προβεί σε εκτιμήσεις για το δεύτερο τρίμηνο, επειδή η κατάσταση για τον κοροναϊο θα μπορούσε να σταθεροποιηθεί, όπως και θα μπορούσε να επιδεινωθεί.

Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε ακούσει ένα πρόβλημα μεταξύ του coronavirus και της παραγωγής του iPhone. Πρόσφατα, ο Nikkei ανέφερε ότι η παραγωγή του iPhone 9 (iPhone SE 2) θα μπορούσε να επηρεαστεί από τον κινεζικό ιό , γεγονός που θα μπορούσε να καθυστερήσει την απελευθέρωσή του μερικές εβδομάδες. Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, η παραγωγή προγραμματίζεται για την τρίτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου με το μάρκετινγκ να αναφερει για τον Μάρτιο.

Στην Κίνα, η Apple αποφάσισε να κλείσει όλα τα καταστήματα της Apple, τα γραφεία και τα κέντρα επικοινωνίας έως τις 9 Φεβρουαρίου . Ο κατασκευαστής λέει ότι ακολούθησε τη συμβουλή των ειδικών στον τομέα της υγείας εν όψει της εξάπλωσης του κοροναϊού.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ