2020-02-06 18:20:39
Φωτογραφία για Έκτακτη συζήτηση με τον Ατζούν...
Θα τα βάλουν όλα στο τραπέζι και ίσως υπάρξουν ανατροπές σχετικά με όσα έχουν ακουστεί.

Ανώτατοι -… αλλά πιο ανώτατοι δεν γίνεται!- αξιωματούχοι του ΣΚΑΪ θα βρεθούν για ακόμα μία φορά απέναντι από τον Τούρκο παραγωγό με σκοπό να επανεξετάσουν τη συνεργασία τους.

Κι όχι για… next year αλλά για φέτος καθώς άλλωστε ένα από τα προγράμματα που θα φέρει την υπογραφή της Acun Medya είναι και το show με τον Μάρκο Σεφερλή. Ωστόσο, λέγεται ότι υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες από τον ΣΚΑΪ στον Acun Ilicali με αποτέλεσμα σε αυτή τη συνάντηση να πρόκειται να πέσουν στο τραπέζι πολλά θέματα… αν δεν πέσει το χρήμα. Άλλωστε αρκετές από τις επιλογές της φετινής σεζόν δεν έχουν φέρει τα αναμενόμενα («Θα γίνει της πολυκατοικίας») ενώ άλλες («Ράδιο Αρβύλα» και «Room Service… πλιζ») βρέθηκαν εκτός σταθμού, αφήνοντας «τρύπα» στο πρόγραμμα. Ωστόσο πηγές από το κανάλι του Φαλήρου υποστηρίζουν ότι οι σχέσεις με τον τούρκο παραγωγό είναι άριστες και όλα συνεχίζουν κανονικά.

Το αν τελικά υπάρξουν… σύννεφα θα το διαπιστώσουμε σύντομα καθώς άλλες πηγές υποστηρίζουν ότι έχει «παγώσει» η φετινή προετοιμασία του show με τον Μάρκο Σεφερλή και όλα θα κριθούν στην επικείμενη συνάντηση…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ