2020-02-07 18:28:19
Φωτογραφία για Netflix: καθίσταται δυνατή η απενεργοποίηση της αυτόματης αναπαραγωγής προεπισκοπήσεων
Το Netflix προσφέρει μια νέα επιλογή που έχει ζητηθεί πολύ από τους χρήστες του στο παρελθόν και είναι η δυνατότητα να σταματήσουμε την αυτόματη αναπαραγωγή προεπισκοπήσεων των ταινιών και σειρών που βρίσκονται στην αρχική σελίδα.  

Αυτή η ρύθμιση μπορεί τώρα να χρησιμοποιηθεί, όπως και η διαφήμιση στο Netflix. Πρέπει να πάτε από την έκδοση Netflix του web για να επιλέξετε την αλλαγή και δεν είναι δυνατό να το κάνετε απευθείας από την εφαρμογή.

Για να το κάνετε αυτό, συνδεθείτε στο Netflix από έναν υπολογιστή, επιλέξτε το λογαριασμό σας και μετά πηγαίνετε στο netflix.com/HdToggle . Απλά καταργήστε την επιλογή "Αυτόματη ανάγνωση προεπισκόπησης κατά τη διάρκεια της πλοήγησης σε όλες τις συσκευές". Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση". Η ρύθμιση θα εφαρμοστεί σε όλες τις συσκευές.

Η αλλαγή ισχύει για ένα προφίλ. Εάν έχετε αρκετά και επιθυμείτε να απενεργοποιήσετε τη ρύθμιση σε κάθε ενα από αυτά, πρέπει να αλλάξετε το προφίλ σας (κάνοντας κλικ στην επάνω δεξιά γωνία της αρχικής σελίδας) και να επιστρέψετε στη σελίδα netflix.com/HdToggle .

Σημείωση: Το Netflix διευκρινίζει ότι η ρύθμιση αυτής της επιλογής ενδέχεται να μην είναι άμεση. Για να αναγκάσετε την ενημέρωση, μεταβείτε σε άλλο προφίλ και, στη συνέχεια, επιστρέψτε στο προφίλ σας. Έτσι θα φορτωθεί εκ νέου με τη νέα ρύθμιση.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ