2020-02-16 19:33:58
Φωτογραφία για Απεπιστικά χαμηλές οι αποδοχές στελεχών ΕΔ-Τι απάντησε στη Βουλή ο Παναγιωτόπουλος
Σύμφωνα με σημερινό (16/02/2020) δημοσίευμα του Ε.τ.Κ:

ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Η ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ κατάστασησε ό,τι αφορά τις αποδοχές του μόνιμου προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων αποτυπώθηκε σε απάντηση στη Βουλή του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου.

.example_responsive_3 { width: 320px; height: 600px; } @media(min-width: 500px) { .example_responsive_3 { width: 468px; height: 60px; } } @media(min-width: 800px) { .example_responsive_3 { width: 600px; height: 90px; } }

Σημειώνουμε ότι τα στελέχη δεν έχουν λάβει καμία αμοιβή για τη νυχτερινή τους εργασία, όπως νομοθετήθηκε το 2017, καθώς και ότι από την 01/01/2017 δεν λαμβάνουν ούτε το επίδομα επιχειρησιακής ετοιμότητας, εφόσον δεν καταβάλλεται η ως άνω αποζημίωση για τη νυχτερινή τους εργασία.

«Είναι προφανές ότι η άρνηση του υπουργείου Οικονομικών μέχρι σήμερα για την υπογραφή της οικείας ΚΥΑ για την καταβολή της ειδικής αποζημίωσης στο μόνιμο στρατιωτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, που εργάζεται κατά τις νυχτερινές ώρες, πηγάζει από τις υφιστάμενες δημοσιονομικές συνθήκες και την υποχρέωση διαφύλαξης της ακεραιότητας του εκάστοτε εκτελούμενου προϋπολογισμού προκειμένου να αποτραπούν επιπτώσεις στο Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής των ετών 2019-2022»
. Αυτή ήταν η απάντηση του Ν. Παναγιωτόπουλου σε ερώτηση (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) των βουλευτών του ΚΚΕ Νίκου Παπαναστάση και Θανάση Παφίλη, με θέμα «Καταβολή αποζημιώσεων και εφαρμογή του ωραρίου εργασίας στο μόνιμο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων».

Ωστόσο, επισημαίνει ο κ. Παναγιωτόπουλος, βούληση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας είναι η άμεση προώθηση νέου σχεδίου ΚΥΑ, προκειμένου να ρυθμιστεί το ζήτημα για το τρέχον οικονομικό έτος (2020). Το ΥΕΘΑ συνεργάζεται στενά με το υπουργείο Οικονομικών, εξαντλώντας στη βάση της εκάστοτε υπάρχουσας δημοσιονομικής πραγματικότητας όλα τα περιθώρια Σε κάθε περίπτωση όμως η πολιτική που θα εφαρμοσθεί ανήκει στην αρμοδιότητα του εν λόγω υπουργείου, διευκρινίζει περαιτέρω. Να δούμε ΠΗΓΗ: Ε.Τ. 16/02/2020 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.blogspot.gr]

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

.example_responsive_3 { width: 320px; height: 600px; } @media(min-width: 500px) { .example_responsive_3 { width: 468px; height: 60px; } } @media(min-width: 800px) { .example_responsive_3 { width: 600px; height: 90px; } }
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ