2020-02-24 18:31:57
Φωτογραφία για Νέα χρήσιμα Tweak για το iPhone σας
Αυτή τη περίοδο η κοινότητα του jailbreak γνωρίζει μεγάλη άνθιση αφού κυκλοφορούν ταυτόχρονα δυο εργαλεία για να κάνει κάποιος jailbreak σε όποια έκδοση και να βρίσκεται σχεδόν καλύπτοντας το 90% των χρηστών. 

Έτσι όπως είναι φυσικό αυτό κάνει τους προγραμματιστές να μαζέψουν τα μανίκια τους και να δημιουργήσουν tweak που διορθώσουν όλα αυτά τα κενά η και να συμπληρώσουν με δυνατότητες το λειτουργικό της Apple.

Πάμε λοιπόν να δούμε πιο κάτω μερικά χρήσιμα νέα tweak για το iphone σας..

Magma Evo

Ένα νέο καταπληκτικό tweak είναι το Magma Ενώ που έρχεται να αλλάξει εντελώς το κέντρο ελέγχου και να του δώσει εκτός από νέα εργαλεία μέχρι και χρώμα στην εμφάνιση του.

Προσθέστε ακόμη και την μπάρα με τις συντομεύσεις η αλλάξτε το σχήμα των εικονιδίων στρογγυλεύοντας η όχι τις γωνίες και πολλά ακόμη που θα το κάνουν μοναδικό αλλά και λειτουργικό.


Το tweak κοστίζει στα 2,50 ευρώ και υποστηρίζει το ios 12 μέχρι και την τελευταία έκδοση του 13

KILLX Pro

Κλείστε αυτόματα όλες τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο με μια μόνο κίνηση έτσι ώστε να αδειάσετε τη προσωρινή μνήμη του "ιφονε" σας για να γίνει ακόμη γρηγορότερο.

Σύρεται προς τα κάτω μια κάρτα από τις εφαρμογές του multitasking και θα κλείσουν όλες οι εφαρμογές χωρίς να χρειάζεται να τις κλείνετε μια μια όπως μας προτείνει η Apple.

Το tweak αναγνωρίζει αυτόματα πια εφαρμογή παίζει μουσική εκείνη την ώρα και την διατηρεί ανοιχτή κλείνοντας όλες τις υπόλοιπες.

Ακόμη αν "πατιστες" επάνω σε μια καρτέλα μπορείτε να κλειδώσετε την εφαρμογή έτσι ώστε να είναι αυτή που δεν θα μπορεί να κλείσει ούτε καταλάθος.

Το KILLX Pro θα το βρείτε με κόστος ένα ευρώ και υποστηρίζει το ios 12 και πάνω.Αν σε κάποιους δημιουργεί πρόβλημα θα χριστεί να προσθέσετε το ρεπό https://rpetri.ch/repo/ και να κατεβάσετε το δωρεάν "AppleList"

 CarBridge

 Ένα εργαλείο για να συμπληρώσει της εφαρμογή της Apple με πολλές δυνατότητες αλλά κύριος για αυτό που λέει και το όνομα της.

Το tweak διώχνει όλους τους περιορισμούς και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε εφαρμογή θέλετε από το iphone σας στην οθόνη του αυτοκινήτου σας.

Για παράδειγμα χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε εφαρμογή GPS θέλετε από τρίτους η ακούστε μουσική από οπουδήποτε.

 Μπορεί η τιμή του συγκεκριμένου tweak είναι λίγο ανεβασμένη (στα 4,99) αλλά αξίζει για όσους χρησιμοποιούν πολύ το CarPlay συχνά στο αυτοκίνητο τους.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ