2020-03-05 01:48:07
Φωτογραφία για Κοροναϊός: Επιτάσσονται κρεβάτια στο Ρίο για τυχόν κρούσματα από την Αμαλιάδα
Μαρία Γλένη HR

Στο «κόκκινο» συναγερμό βρίσκεται το νοσοκομείο του Ρίου μετά το 9o επιβεβαιωμένο κρούσμα κοροναϊού στην Ελλάδα και το πρώτο στην Πάτρα.

Ο 67χρονος άνδρας που επιβεβαιώθηκε από το Ινστιτούτο Παστέρ ότι είναι θετικός στον κοροναϊό νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση με σοβαρή πνευμονία στη μονάδα αρνητικής πίεσης στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ρίου σύμφωνα με ανακοίνωση του υπ. Υγείας.

Ωστόσο η ανησυχία επικράτησε καθώς όπως προκύπτει από την ιχνηλάτηση των επαφών του ο 67χρονος είχε ταξιδεύσει με άλλα 52 άτομα από την Αμαλιάδα στο Σινά, στο πλαίσιο οργανωμένης εκδρομής και ήδη οι μισοί παρουσιάζουν βήχα και δέκατα. Διαβάστε ΕΔΩ τι προηγήθηκε: Με σοβαρή πνευμονία το 9ο κρούσμα κοροναϊού στην Πάτρα! Σε καραντίνα συγγενείς και εργαζόμενοι

Σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκαν οδηγίες για να εξεταστούν σε πρώτη φάση όλοι όσοι ταξίδεψαν με το συγκεκριμένο γκρουπ.


Μετά από εντολή του ΕΟΔΥ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες στο νοσοκομείο του Ρίου, ετοιμάζουν κρεβάτια σε περίπτωση που και άλλα άτομα, είτε συνταξιδιώτες, είτε κάτοικοι της Αμαλιάδας έχουν κολλήσει τον ιό.

Στο πλαίσιο αυτό και για παν ενδεχόμενο, οι ίδιες πληροφορίες επισημαίνουν ότι οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου του Ρίου, δημιουργούν συνθήκες απομόνωσης στην οφθαλμολογική κλινική, στην οποία έχει γίνει επίταξη με εντολή της διοίκησης, ώστε να νοσηλευτούν εκεί τα όποια κρούσματα.

Αλλάζει η εφημερία

Παράλληλα προκειμένου να αντιμετωπιστούν καλύτερα τα πιθανά νέα κρούσματα του κορωνοϊού, αποφασίστηκε η αλλαγή των εφημεριών, με το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», να είναι αυτό που θα εφημερεύσει Πέμπτη και Κυριακή
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ