2020-04-27 21:15:16
Φωτογραφία για Σε ασφαλτόστρωση στο Κεντρικό δρόμο ΒΟΝΙΤΣΑΣ προχωρά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
ΦΩΤΟ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΤΣΗΣ 

            Ο εργολάβος απο την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, προχώρησαν αυτές τις ημέρες σε ξύσιμο του φθαρμένου οδοστρώματος στο κεντρικό δρόμο της Βόνιτσας και είναι σε εξέλιξη η ανακατασκευή του ασφαλτοτάπητα της κεντρικής οδού της Πόλης. 

           Γνωστοί τοπικοί που παρακολουθούν αυτού του είδους τα έργα της περιοχής τόνισαν ότι: -η νέα περιφερειακή αρχή θα πρέπει σύντομα να ολοκληρώσει τις εργασίες ασφαλτόστρωσης και πρέπει να γίνουν αναγκαίες παρεμβάσεις όπως: Απλός κυκλικός κομβος στην θέση Βρυσούλα Βόνιτσας, που είναι κόμβος μεγάλης κυκλοφορίας για αεροδρόμιο Ακτίου-Ηγουμενίτσα-Λευκάδα-Πάλαιρος-Μυτικας, κλπ, διαγραμμίσεις, διαβάσεις, φανάρια, μπροστά στην κεντρική είσοδο του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου και Λυκείου για την ασφάλεια των μαθητών, και τέλος να τοποθετηθούν πινακίδες στο τμήμα Βόνιτσα-Λευκάδα.

              Επίσης να γίνουν Βελτιωτικές παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο Βόνιτσας– Λουτράκι και ειδικότερα στην στροφή Αγίας Παρασκευής Παλιάμπελων στο σημείο που σημειώνονται θανατηφόρα ατυχήματα κάθε χρόνο με αθώα θύματα επισκέπτες και να τοποθετηθούν και καθρέπτες. Επίσης να γίνει τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης στη περιοχή Παλιαμπέλων: «Προσοχή διέλευση αγριογούρουνων» τα οποία προκαλούν τροχαία ατυχήματα στους διερχόμενους οδηγούς. Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ