2020-05-18 22:03:26
Φωτογραφία για Tesla Model 3
Ένας κλέφτης αυτοκινήτων στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ που έβαλε στο μάτι ένα Tesla Model 3 τα βρήκε σκούρα από το ίδιο το αυτοκίνητο, του οποίου ο ιδιοκτήτης, αφού τον άφησε να μπει, τον κλείδωσε μέσα και τον παρέδωσε στις αρχές.

Ένα από τα πρακτικά μικρά χαρακτηριστικά στο λειτουργικό του Tesla Model 3 είναι ότι μπορεί με τον έλεγχο από το smartphone του ιδιοκτήτη να μην χρειάζεται η κάρτα- κλειδί για να κλειδώσει και να ξεκλειδώσει. Παρά το γεγονός πως αυτές οι προεκτάσεις του εξοπλισμού συγκαταλέγονται στη λίστα των στοιχείων για την άνεση, ο ιδιοκτήτης εντός Tesla Model 3 διαπίστωσε πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την ασφάλεια του αυτοκινήτου.

Όταν ο κλέφτης άνοιξε την πόρτα και πέταξε έξω τον ιδιοκτήτη, ο τελευταίος έκανε χρήση της εφαρμογής που συνδέει το αυτοκίνητο με το smartphone του, απενεργοποίησε το αυτοκίνητο και κλείδωσε τον κλέφτη μέσα. Έτσι, όταν οι αρχές έφτασαν στο σημείο, ο κλέφτης (που ήταν υπό την επήρεια ουσιών) ήταν ακόμα μέσα στο αυτοκίνητο και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να αποφύγει τη σύλληψη.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ