2020-07-24 11:57:54
Φωτογραφία για Μάικλ Κόεν: «Τον έκλεισαν φυλακή σε αντίποινα για το βιβλίο του για τον Τραμπ» λέει δικαστής
Ομοσπονδιακός δικαστής αποφάσισε ότι ο πρώην προσωπικός δικηγόρος του Αμερικανού

προέδρου να τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό όπως και να του επιτραπεί να γράψει το βιβλίο του - Παρουσιάζει τον Τραμπ ως ρατσιστή και αποκαλύπτει τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες

Σε αντίποινα απέδωσε ομοσπονδιακός δικαστής τον εκ νέου εγκλεισμό στις φυλακές του πρώην και επί σειρά ετών προσωπικού δικηγόρου του Ντόναλντ Τραμπ Μάικλ Κόεν.

Σύμφωνα με τον δικαστή, που διέταξε να τεθεί ο Μάικλ Κόεν σε κατ' οίκον περιορισμό, οι αξιωματούχοι τον έστειλαν εκ νέου στο κελί του για να τον εμποδίσουν να γράψει αποκαλυπτικό βιβλίο για τον Ντόναλντ Τραμπ πριν τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Μάλιστα, στην απόφασή του αναφέρει ότι θα πρέπει να αφεθεί να γράψει το βιβλίο του.

«Ο σκοπός της μεταφοράς του Κόεν από την άδεια και τον κατ' οίκον περιορισμό στη φυλακή ήταν τα αντίποινα» είπε ο δικαστής, προσθέτοντας ότι οφειλόταν «στην επιθυμία του να εξασκήσει τα δικαιώματα που του παρέχει η πρώτη τροπολογία να δημοσιεύσει βιβλίο και να συζητήσει οτιδήποτε για το βιβλίο ή για άλλο ζήτημα που επιθυμεί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και με άλλους».


Ο Μάικλ Κόεν υπέβαλε μήνυση τη Δευτέρα το βράδυ κατά Αμερικανών αξιωματούχων, καταγγέλλοντας ότι τον έβαλαν στη φυλακή για να τον εμποδίσουν να τελειώσει το βιβλίο του. Με βάση τη δικογραφία, ο ίδιος υποστηρίζει ότι στο βιβλίο του παρουσιάζει τον Ντόναλντ Τραμπ ως ρατσιστή και αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη συμπεριφορά του προέδρου πίσω από τις κλειστές πόρτες.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ