2020-08-10 22:19:51
Φωτογραφία για Αρνητικά τα τεστ στα μεγάλα beach bar της Μυκόνου
Αρνητικά βγήκαν όλα τα τεστ κορωνοϊού που διενεργήθηκαν στα beach bar της Μυκόνου, δηλαδή τα 120 που διενεργήθηκαν στον Scorpio και τα 73 στο Alemagou.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι των δύο επιχειρήσεων βρίσκονται σε εγρήγορση και προσπαθούν να οχυρώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τα καταστήματα τους. Στις εισόδους γίνεται υποχρεωτική καταγραφή των στοιχείων των πελατών, ώστε σε περίπτωση νέων κρουσμάτων να διευκολυνθεί η ιχνηλάτηση των επαφών τους. Πλέον, και βάσει των νέων μέτρων έχει απαγορευθεί η είσοδος στους πελάτες που επισκέπτονται χωρίς κράτηση τα μαγαζιά, προκειμένου να καθίσουν στο μπαρ.

Χώρος για όρθιους δεν δεν υφίσταται και το προσωπικό των καταστημάτων εξυπηρετεί μόνο τους καθίμενους. Παράλληλα, οι άνθρωποι της ασφάλειας απευθύνουν συστάσεις σε όσους συγκεντρώνονται σε κάποια σημείο, με αποτέλεσμα να δημιουργείται συνωστισμός.

Οι έλεγχοι της Αστυνομίας είναι συνεχείς, τρεις φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συγχρωτισμού.

Επιπλέον όλα τα 91 δείγματα για κορωνοιο που ελήφθησαν στο δημαρχείο (δημοτικοί & δημόσιοι υπάλληλοι του νησιού ) ήταν αρνητικά.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ