2020-10-08 13:36:18
Φωτογραφία για Κατέστρεψε με οξύ δέκα οχήματα εταιρείας ενοικίασης στη Σκιάθο!
Οι προσωπικές και οικονομικές διαφορές που είχε ένας 54χρονος με την ιδιοκτήτρια μιας εταιρείας ενοικιαζόμενων οχημάτων στην Σκιάθο, τον ώθησαν να καταστρέψει ολοσχερώς τουλάχιστον δέκα αυτοκίνητα της επιχείρησης «λούζοντάς» τα με καυστικό υγρό και χτυπώντας τα ταυτόχρονα με αιχμηρά αντικείμενα!

Οι αστυνομικοί του τμήματος του νησιού εξασφάλισαν οπτικό υλικό που απεικόνιζε τον δράστη να προκαλεί φθορές στα οχήματα, στο διάστημα από τις 8 ως τις 26 Σεπτεμβρίου! Έτσι, δεν άργησαν να φτάσουν στα ίχνη του 54χρονου, ο οποίος φέρεται να είχε προσωπικές και οικονομικές διαφορές με την συνομήλική του ιδιοκτήτρια της επιχείρησης και θέλησε να εκδικηθεί καταστρέφοντας δέκα αυτοκίνητα ρίχνοντας καυστικό υγρό στο αμάξωμα και προκαλώντας επιπλέον φθορές με το αιχμηρό αντικείμενο.

Οι άνδρες της Αστυνομίας εντόπισαν τον δράστη την Τρίτη και του πέρασαν χειροπέδες, παρά το γεγονός ότι έφερε αντίσταση. Όπως έγινε γνωστό, ο 54χρονος ομολόγησε ότι εκείνος προκάλεσε την καταστροφή των οχημάτων και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ