2012-06-29 23:56:04
Φωτογραφία για Το τριπλό μήνυμα Μεϊμαράκη και οι… αποδέκτες του!
Tριπλό μήνυμα, τιμής και βαθύτατης εκτίμησης προς τον Βύρωνα Πολύδωρα, ψαλιδίσματος της βουλευτικής αποζημίωσης προς τους βουλευτές και ανάγκης για...  κόσμια συμπεριφορά στον ναό της Δημοκρατίας με παραλήπτη την Χρυσή Αυγή, έστειλε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής της Προεδρίας της Βουλής.

«Έχω συναίσθηση του έργου που αναλαμβάνω σε αυτή την περίοδο. Γνωρίζουμε ότι πρέπει, χωρίς να δημιουργήσουμε πρόβλημα στο λειτούργημα του Βουλευτού, να προβούμε στις αναγκαίες περικοπές που απαιτούνται, λόγω της σημερινής οικονομικής κατάστασης, προκειμένου να αποδείξουμε στον ελληνικό λαό ότι πράγματι τον υπηρετούμε και βιώνουμε τα δικά του προβλήματα» δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ εξέφρασε την πίστη του ότι « η Βουλή θα καταστεί ο ναός του διαλόγου, χωρίς ακραίες εκφράσεις, χωρίς ακραίες συμπεριφορές, χωρίς συνθήματα, αλλά με επιχειρήματα και με ήθος».

Παραδίδοντας, ο Βύρων Πολύδωρας σχολίασε ότι διατηρεί στο ακέραιο τις ελπίδες του ότι ο διάδοχός του θα ανταπεξέλθει στο ακέραιο προσθέτοντας επίσης ότι «η κρίση προϋποθέτει φαντασία για τις λύσεις και δύο πράγματα: Ευρώπη και εθνική συνοχή».

briefingnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ