2023-04-22 18:49:58
Φωτογραφία για Θάνος Μωραΐτης: «Βάζουμε τέλος στην αδικία και στο καθεστώς Μητσοτάκη».



Στη Λαϊκή Αγορά του Αγρινίου βρέθηκε σήμερα ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Θάνος Μωραΐτης, όπου συνομίλησε με παραγωγούς και καταναλωτές και στη συνέχεια προέβη στην παρακάτω δήλωση:.....

«Οι άνθρωποι της παραγωγής και του μόχθου δοκιμάστηκαν σκληρά τα τελευταία τέσσερα χρόνια καθώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έλαβε κανένα μέτρο για τη στήριξη και την ελάφρυνσή τους. Την ίδια στιγμή οι πολίτες είδαν το εισόδημά τους να εξανεμίζεται από την ακρίβεια, τους έμμεσους φόρους και την εκτόξευση των επιτοκίων δανεισμού. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostatη χώρα μας βρίσκεται πλέον τρίτη από το τέλος σε αγοραστική δύναμη μεταξύ των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Παρά τις συνεχείς προτάσεις και εκκλήσεις του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για άμεσα μέτρα στήριξης της κοινωνίας με τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα και του ΦΠΑ σε όλα τα βασικά είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης, η κυβέρνηση Μητσοτάκη έκανε την αδικία σημαία της πολιτικής της

. Προτίμησε να στηρίξει τα καρτέλ της αισχροκέρδειας και τα συμφέροντα μερικών μεγάλων εταιρειών που έφτασαν να έχουν τεράστια υπερκέρδη εικοσαετίας.

Γι’ αυτό στις 21 Μαΐου ο Ελληνικός λαός θα γυρίσει την πλάτη στις αδικίες που δημιούργησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη σε όλα τα επίπεδα.

Η ελληνική κοινωνία θα βροντοφωνάξει επιτέλους τέλος στο «καθεστώς Μητσοτάκη».

Ξεκινάμε σήμερα όλες και όλοι Μαζί Δυνατά για τη μεγάλη Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Για την προοδευτική κυβέρνηση που έχει ανάγκη ο τόπος με Δικαιοσύνη Παντού».



 

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ