2023-06-14 18:11:30
Φωτογραφία για Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Θα ξανακάνω πρωινό»

 Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε καλεσμένο τον Γιάννη Πουλόπουλο στην εκπομπή “The 2night Show”,με τον παρουσιαστεί να αποκαλύπτει κατά τη διάρκεια της συζήτησης του κάποια από τα μελλοντικά του σχέδια.

Πιο συγκεκριμένα και με αφορμή τα λεγόμενα του Γιάννη Πουλόπουλο για τους λόγους που θέλει να ολοκληρώσει την παρουσία του στην τηλεόραση, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στο δικό του επαγγελματικό μέλλον.

Ο παρουσιαστής τόνισε ότι θέλει να κάνει εκ νέου πρωινό και κάπως έτσι να γραφτεί το φινάλε στην τηλεοπτική του καριέρα. Πιο αναλυτικά ανέφερε: «Θα σου πω κάτι και δεν θέλω να στεναχωρήσω ούτε την Κατερίνα, ούτε κανέναν. Τον κύκλο σου στην τηλεόραση θα τον κλείσουμε μαζί. Δεν λέω κάτι, δεν μιλάω ούτε για του χρόνου, ούτε για του παραχρόνου, επειδή έχω στο μυαλό μου να κάνω ξανά έστω και για έναν χρόνο πρωινό. Όταν κάνω ξανά θα ήθελα να μαζέψω όλη την παλιά φρουρά, να κάνω ένα reunion, μαζί με ακόμα ένα, δύο άτομα που έχω στο μυαλό μου και έτσι να κλείσουμε. Εκεί θα είναι το φινάλε! Να με συγχωρέσουν όλοι οι παρουσιαστές που θα είσαστε τότε, θα τους πω, πως θα σας πάρω για το κύκνειο άσμα, για το αντίο μας!»



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ