2023-07-15 08:40:02
Φωτογραφία για Η Φελίσια Τσαλαπάτη για την παρεξήγηση με τη Ζήνα Κουτσελίνη: Ήταν πολύ έντονο το κλίμα της ενόχλησης...

Για την παλαιότερη παρεξήγηση που υπήρξε ανάμεσα στη Ζήνα Κουτσελίνη και στις "Σφήκες" του "The night show" μίλησε η Φελίσια Τσαλαπάτη στο "Καλοκαίρι #Yes".

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Super Κική στην κάμερα της εκπομπής του Open, σύμφωνα με τις οποίες "όταν έγινε η παρεξήγηση με τη Ζήνα Κουτσελίνη, οι πρωινατζούδες έπεσαν να τη φάνε".

Υπενθυμίζουμε ότι η Ζήνα Κουτσελίνη είχε σταματήσει το γύρισμα με τις "Σφήκες" (τη Super Κική, τη Φελίσια Τσαλαπάτη και τη Χρύσα Κατσαρίνη) καθώς αισθάνθηκε ενοχλημένη από τις ερωτήσεις που της τέθηκαν.

Η Φελίσια Τσαλαπάτη είπε για το περιστατικό: "Να πω ότι πρόσφατα συνάντησα τη Ζήνα Κουτσελίνη στην τουαλέτα, σε ένα event και της είπα "Γεια σας, εγώ είμαι", "Το ξέρω, θυμάμαι ότι δεν είχες πει κάτι" μου απάντησε. Γενικότερα, δεν ανταλλάχθηκαν λόγια, κουβέντες ή προσβολές απλώς, αν μπορώ να το θέσω κάπως, δεν ταιριάζουν όλοι οι τρόποι των ανθρώπων με όλους

. Δεν παρεξηγήθηκε επειδή καθυστέρησε η συνέντευξη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, δεν υπήρξε καθυστέρηση, τίποτα τέτοιο, δεν υπήρξε κάποια καθυστέρηση που να φταίγαμε εμείς. Ξεκίνησε κανονικά η συνέντευξη, πήγαινε ομαλά μέχρι ένα σημείο, έγινε σχεδόν όλη η συνέντευξη, είναι καταγεγραμμένη. Κάπως χαλάστηκαν οι αύρες μέσα στο δωμάτιο αλλά χωρίς να υπάρχει κάτι προσβλητικό, δεν ανταλλάχθηκαν λόγια. Υπήρχε πάρα πολύ έντονο το κλίμα της ενόχλησης, δεν ήταν προσωπικό. Ήταν μία κακιά στιγμή που πήρε μεγάλη έκταση. Θυμάμαι ότι τότε της Κικής της είχαν κάνει φοβερό πέσιμο. Με έπαιρναν και μένα τηλέφωνο να με ρωτήσουν πού μένει για να της κάνουν πέσιμο με την κάμερα".



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ