2023-07-26 07:59:43
Φωτογραφία για π. Αλέξιος Κουρτέσης: “Η σκέψη μας βρίσκεται σε όλους εσάς που με ζήλο και αυταπάρνηση δίνετε τη δική σας μάχη”
Μήνυμα συμπαράστασης και ευγνωμοσύνης προς όλα τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας -που από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της φωτιάς σε αρκετές περιοχές της χώρας δίνοντας τη δική τους μάχη με τις φλόγες- στέλνει ο προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας Αστυνόμος Β’ π. Αλέξιος Κουρτέσης.

Ο π. Αλέξιος, με εσωτερική διαταγή που εξέδωσε προς όλες τις αστυνομικές διευθύνσεις που η περιοχή ευθύνης τους πλήττεται από τις πυρκαγιές, σημειώνει πως, «από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε αυτή η πύρινη λαίλαπα και στο πέρασμά της καταστρέφει τον φυσικό πλούτο της πατρίδας μας αλλά και τις περιουσίες των συνανθρώπων μας, η σκέψη μας βρίσκεται προς όλους εσάς που με ζήλο και αυταπάρνηση δίνετε τη δική σας μάχη, προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες σας προς τον συνάνθρωπο και προς τα έμψυχα όντα του περιβάλλοντός μας».

Παράλληλα, ο προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας, αφού εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια, υπογραμμίζει πως, «εύχομαι και προσεύχομαι προς τον Κύριο, την Υπεραγία Θεοτόκο και όλους τους αγίους, να σας προστατεύουν και να σας ενδυναμώνουν στο δύσκολο έργο που επιτελείτε», ενώ καταλήγοντας επισημαίνει πως, «θέλω να ξέρετε πως νιώθω υπερηφάνεια και σεβασμό προς όλους εσάς».

ORTHODOXIA.INFO | Αναστάσιος Βόπης 
paraklisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ