2023-08-24 07:20:23
Φωτογραφία για Συμπόρευση ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΑΛΛΑ  με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ



Ευχαριστώ τον ΧΡΙΣΤΟ ΣΑΛΛΑ, από το Αιτωλικό, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε το Δήμο μας εκεί που του αξίζει. Ο αγαπητός μας Χρίστος είναι ένας δραστήριος νέος άνθρωπος, ένα ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα, με ενδιαφέρον και διάθεση να προσφέρει στην προσπάθεια ανόρθωσης του Δήμου μας.

Είναι τιμή μας που θέλει να ενώσει και τις δικές του δυνάμεις στον κοινό μας αγώνα.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι. Π. Μεσολογγίου

Αποτελεί διαπίστωση όλων μας πως ο Δήμος μας πάει από το κακό στο χειρότερο. Προβλήματα συσσωρεύονται συνεχώς, που δεν μπόρεσαν να λύσουν αυτοί που τον κυβέρνησαν μέχρι τώρα.. Ο Δήμος μας χρειάζεται μια δυναμική Δημοτική Αρχή, με επικεφαλής άνθρωπο με εμπειρία, με γνώσεις, με ικανότητες και αποφασιστικότητα να αλλάξει την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Δήμος μας, να δώσει λύσεις και να φέρει ανάπτυξη.

Αυτός είμαι σίγουρος πως είναι ο Γεωπόνος και Δικηγόρος, ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ, του οποίου όλοι γνωρίζουμε την ανιδιοτελή προσφορά και την αποτελεσματικότητα.

Για το λόγο αυτό θα είμαι υποψήφιος μαζί του, ώστε με συνεργασία, σεβασμό και αξιοπρέπεια, να οδηγήσουμε το Δήμο μας στην ανάπτυξη, για το καλό όλων μας.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΑΛΛΑΣ

Ιδιωτικός Υπάλληλος

ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ