2023-09-07 07:17:58
Φωτογραφία για Συνάντηση Κώστα Λύρου με υποψήφιους της Δημοτικής Ενότητας Αιτωλικού



Κώστας Λύρος: «Το Αιτωλικό δείχνει το δρόμο της νίκης»

 Με τους συμμετέχοντες, από την Δημοτική Ενότητα Αιτωλικού, στο ψηφοδέλτιο της «Δημιουργικής Ανατροπής», που αποτελούν  δυνατή ομάδα  και διαθέτουν ισχυρό βιωματικό αποτύπωμα στην περιοχή και διάθεση να συνεισφέρουν με τις γνώσεις και τις ιδέες τους, συναντήθηκε χθες, 5 Σεπτεμβρίου 2023 ο Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού,  Κώστας Λύρος.....

 

Ο Κώστας Λύρος ευχαρίστησε τους υποψηφίους για την εμπιστοσύνη και για την στήριξη τους και εξέφρασε την χαρά και την ικανοποίηση του για τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο το οποίο χαρακτήρισε ψηφοδέλτιο νίκης. Καλωσόρισε στο συνδυασμό  τους νέους υποψηφίους, έκανε ειδική αναφορά και στους παλιούς για την σταθερή εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο του και στα ισχυρά και αρραγή θεμέλια της σχέσης που έχουν χτίσει όλα αυτά τα χρόνια.

 

Στην συνέχεια η ομάδα της «Δημιουργικής Ανατροπής»  συνομίλησε για την μέχρι τώρα πρόοδο, για τα εκκρεμή ζητήματα στη Δημοτική Ενότητα, όσα σχεδιάζονται  και για την πορεία του προεκλογικού αγώνα και με έμφαση επισημάνθηκε, ότι θα πρέπει να γίνει με καθαρούς όρους, με σεβασμό στον πολίτη και γενικότερα με  πολιτικό πολιτισμό που είναι «οξυγόνο» για τη δημοκρατία.

 

«Ξεκινάμε με ορμή, αυτοπεποίθηση και πολύ δουλειά Με αξιοπρέπεια και ήθος συνεχίζουμε τον αγώνα για το Δήμο του αύριο!» υπογράμμισε κλείνοντας ο Κώστας Λύρος.

 

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»




ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ