2023-11-16 08:37:11
Φωτογραφία για Στο συρτάρι το YFSF; - Τι συμβαίνει;



Με την αποχώρηση του Τζώρτζη Ποφάντη φαίνεται πως θα φρενάρουν και οι συζητήσεις για την επιστροφή του σόου μεταμφιέσεων που αν γινόταν η επικρατέστερη για την παρουσίαση ήταν η Μπέττυ Μαγγίρα, αφού αυτό ήταν το δεύτερο δέλεαρ για να πει «ναι» για την εκπομπή του Σαββατοκύριακου.



Ο ΑΝΤ1 αυτή την στιγμή δεν θέλει να ρισκάρει και να αυξήσει το κόστος στην prime time αφού ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Υπάρχουν και αυτές οι φωνές στο κανάλι που λένε ότι θα είναι ένα βαρίδι στη ζώνη που μπορεί να αποβεί και μοιραίο.



Αναγνωριστικές προτάσεις σε πρόσωπα όπως η Ιωάννα Μαλεσκου και η Μαριάντα Πιερίδη για να διαγωνιστούν έχουν γίνει όπως οι ίδιες επιβεβαίωσαν ωστόσο το ρεπορτάζ θέλει την πλάστιγγα να γέρνει στο να μην γίνει τελικά το YFSF.

Βέβαια ποτέ κανείς δεν ξέρει αφού στο κανάλι του Αμαρουσίου αρέσουν οι εκπλήξεις...

Πάντως -και αυτό κρατήστε το- κάποιος είπε πως ο Θάνος Κιούσης ίσως θα ήταν ένας άσος για την παρουσίαση αν και εφόσον βγει στον αέρα το σόου και η Μπέττυ στην επιτροπή. Έτσι η παρουσιάστρια θα «προστατευτεί» και δεν θα κάνει δεύτερη εκπομπή. Δικαιολογία ή όχι, ο χρόνος θα δείξει.



znews.gr – Γιώργος Μπέζας









Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ