2012-07-13 13:40:51
Φωτογραφία για «Να δείξω στον Δώνη ότι είμαι εδώ»
Ένας από τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που κάνουν προετοιμασία στο Άρνεμ με την πρώτη ομάδα είναι και ο  Δημήτρης Κωνσταντινίδης. Μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για αυτή την εμπειρία αλλά και τους προσωπικούς του στόχους. Αρχικά σχολίασε την πορεία της προετοιμασίας: «Δουλεύουμε πολύ καλά με τον  Δώνη. Βγαίνει κούραση τις τελευταίες μέρες. Προσπαθούμε για ένα ανταγωνιστικό σύνολο»

Για το πώς νιώθει που κάνει προετοιμασία με την πρώτη ομάδα: «Σκεφτόμουν ότι θέλω να ακολουθήσω την ομάδα. Τα έδωσα όλα, το είδε ο Δώνης αυτό και με πήρε στην Ολλανδία»

 Για τη θέση που αγωνίζεται: «Έχω παίξει στα αριστερά και με τη δεύτερη ομάδα και σε κάποια φιλικά με τον  Μπόλονι. Προτιμάω δεξιά, αλλά αν ο προπονητής επιλέξει αριστερά δεν έχω κανένα πρόβλημα»

Για τον προσωπικό του στόχο: «Σκοπός μου να μείνω στο ρόστερ αλλά θέλω να δείξω στον προπονητή ότι είμαι εδώ και θέλω να πάρω λεπτά συμμετοχής".


Για τους πολλούς νέους που έχει η ομάδα: «Είμαστε 9-10 άτομα μαζί. Είναι ότι καλύτερο να στελεχώνεται η ομάδα από δικά της παιδιά και θέλουμε να δείξουμε στον προπονητή ότι αξίζουμε»

Για το πώς νιώθει που φορά τα ασπρόμαυρα: «Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου είμαι μια ζωή ΠΑΟΚ. Για μένα είναι ιδέα και  εύχομαι να αγωνιστώ στην Τούμπα. Το όνειρο μου είναι να παίξω στον ΠΑΟΚ»

Για το αν μπορούν οι νέοι να σηκώσουν το βάρος της φανέλας: «Αυτό θέλουμε. Βλέπουμε πως δουλεύουν στο εξωτερικό οι ομάδες. Σε 3-4 χρόνια μπορούμε να έχουμε μία ομάδα που θα αποτελείται από εμάς".

Για το πώς βιώνει την συνύπαρξη με έμπειρους παίκτες: «Όταν βλέπεις παίκτες όπως ο Γκαρσία, ο Λίνο, ο Ετο, βλέπεις πως δουλεύουν, θέλεις να πάρεις πράγματα. Μας βοηθάνε και θέλουμε να κάνουμε ένα σωστό μείγμα νεαρών και έμπειρων. Βλέπουμε πως λειτουργούν οι μεγαλύτεροι και αυτό είναι ότι καλύτερο για μας»
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ