2012-07-20 07:00:17
Φωτογραφία για Ξεπροβόδισαν για το Λονδίνο την ολυμπιονίκη Αλ. Τσιάβου!
Μέσα σε μια πολύ ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα, όπου δέσποζε ένα μεγάλο πανό με το σύνθημα "ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ"... οι Ηγουμενιτσιώτες κατευόδωσαν με πολλές ευχές για την κατάκτηση του χρυσού στους ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου, την ολυμπιονίκη και παγκόσμια πρωταθλήτρια κωπηλασίας Αλεξάνδρα Τσιάβου, από τη Βρυσέλλα Φιλιατών, αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Ηγουμενίτσας. Στον προαύλιο χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ομίλου, οργανώθηκε ένα πάρτι, έτσι θα το χαρακτηρίζαμε, αποχαιρετισμού της Αλεξάνδρας,

που ταξιδεύει με πολλές προσδοκίες στην Αγγλία. Ο κόσμος, που συγκεντρώθηκε, στην απλή, αλλά ουσιαστική για την ηθική στήριξη της αθλήτριας, εκδήλωση, ήταν πολύς. 

Ακούραστα και γεμάτη χαρά και ζωντάνια η Αλεξάνδρα πέρασε απ' όλους και δέχθηκε τις ευχές τους, που ήταν ειλικρινείς. "Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ήρθε τόσος κόσμος να με αποχαιρετήσει. Η αγάπη τους με συγκινεί, αλλά και με ενδυναμώνει", μας ανέφερε. 


Δεν μπορούσαν από αυτή την εκδήλωση, να λείπουν τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα, που όλο το βράδυ την καμάρωναν. Οι γονείς της, τα αδέλφια της, ο παππούς και η γιαγιά της, οι οποίοι μάλιστα θα την ακολουθήσουν και στο Λονδίνο.

Μιλώντας στους παρευρισκόμενους, με λίγα λόγια, υπογράμμισε ότι στους ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό, για να πετύχει το στόχο της, που δεν είναι άλλος από ένα μετάλλιο και ιδιαίτερα το χρυσό.

Ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ηγουμενίτσας Σπύρος Κούρτης ευχήθηκε, εκ μέρους του νεοεκλεγέντος διοικητικού συμβουλίου, η αθλήτρια να δοξάσει για μια ακόμη φορά τον τόπο καταγωγής της, κάτι για το οποίο εξέφρασε τη βεβαιότητά του. 

Ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ηγουμενίτσας Χρήστος Μασσούρας, προσέφερε στην Αλεξάνδρα ένα μικρό γούρι, με τις ευχές όλης της πόλης για το "ευ αγωνίζεσθαι". Μάλιστα της ευχήθηκε με την αρχαιοελληνική ρήση: "Ίθι, της νίκης τυχείν, αιέν αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων" (εμπρός να κερδίσεις τη νίκη, πάντα να αριστεύεις και να υπερέχεις από τους άλλους). 

Αξίζει να σημειωθεί ότι προσφέρθηκαν γλυκά, εδέσματα, αναψυκτικά και παγωτά, που χορηγήθηκαν δωρεάν από επιχειρήσεις της πόλης, που με αυτό τον τρόπο θέλησαν να συμβάλλουν στην προσπάθεια της Αλεξάνδρας να φέρει μια ακόμη μεγάλη διάκριση στην πατρίδα της. 

Στην εκδήλωση, στην διάρκεια της οποίας προβλήθηκαν από μεγάλη οθόνη αγωνιστικές στιγμές της αθλήτριας, παραβρέθηκαν ο βουλευτής Θεσπρωτίας της Ν.Δ. Αντώνης Μπέζας, ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιώργος Κάτσινος, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ηγουμενίτσας Θωμάς Παππάς, ο αντιδήμαρχος Βασίλης Τσώλης, ο νομαρχιακός σύμβουλος Δημήτρης Δημάκος, ο πρώην δήμαρχος Ηγουμενίτσας Θωμάς Πάντος κ.ά.
katoci.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ