2012-08-30 10:57:36
Φωτογραφία για Η ΑΓΩΝΙΑ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ...
Πολλούς λόγους για να αγωνιούν έχουν σήμερα οι υπεύθυνοι αλλά και οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι επιχειρούν την μεταγραφική ρελάνς με την απόκτηση του Ενζονζί και ενός αριστερού επιθετικού με τον χρόνο να πιέζει, ενώ το βράδυ πραγματοποιείται η κλήρωση για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με τους ερυθρόλευκους να μπαίνουν στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας.

Στα μεταγραφικά, ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κάνει δικό του τον Στίβεν Ενζονζί και να δυναμώσει στον ανασταλτικό τομέα. Ο παίκτης της Μπλάμκμπερν δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στα «ρόδα» λόγω του υποβιβασμού, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr" και έχει ζητήσει να πάρει μεταγραφή. Οι υπεύθυνοι της αγγλικής ομάδας δέχονται αλλά μόνο ως δανεικός, ίσως και με κάποια επιλογή πώλησης των δικαιωμάτων αλλά το επόμενο καλοκαίρι.

Οι ερυθρόλευκοι από τη μεριά τους τα δίνουν όλα για να τον αποκτήσουν δανεικό, σε πρώτη φάση με προοπτική αγοράς του το καλοκαίρι
. Εξάλλου δεν είναι και η πρώτη φορά που οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θέλουν να αποκτήσουν τον Γάλλο αμυντικό μέσο. Ο Ενζονζί είχε απασχολήσει και πριν από περίπου τρία χρόνια όταν ο Δημήτρης Θεοδωρίδης προσπάθησε να τον αποκτήσει, μετά τον Κέβιν Μιραλάς, αλλά η αλλαγή της διοίκησης από τον Σωκράτη Κόκκαλη στον Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως ήταν λογικό, έβαλε… φρένο στις εξελίξεις.

Από τον Ολυμπιακό επιβεβαιώνουν ότι Ενζονζί είναι μια περίπτωση παίκτη που έχει απασχολήσει αλλά μέχρι εκεί. Ωστόσο, υπήρχαν δημοσιεύματα και πληροφορίες που έφερναν τους ερυθρόλευκους κοντά σε συμφωνία με τους υπεύθυνους της αγγλικής ομάδας.

Παράλληλα οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν σταματήσει την προσπάθεια για την απόκτηση ενός αριστερού επιθετικού. Ο Κουαρέσμα φαίνεται περισσότερο μακριά από χθες το βραδύ καθώς η Μπεσίκτας και ο παίκτης δεν φτάνουν σε συμφωνία για τη λήξη της συνεργασίας τους.

«Σου δίνουμε ό,τι θέλεις», είπε ο Ολυμπιακός στον Πορτογάλο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, κάτι που προϋποθέτει ότι καλύπτεται αν όχι όλο ένα μεγάλο μέρος του συμβολαίου που έχει ο παίκτης με την Μπεσίκτας. Ωστόσο οι Τούρκοι φέρνουν προβλήματα στις διαπραγματεύσεις με τον παίκτη για να σταματήσουν τη συνεργασία τους κάτι που μειώνει αρκετά τις πιθανότητες για την πραγματοποίηση μεταγραφών.

Στον Ολυμπιακό πάντως, μετά από αυτό άφηναν ανοικτό το ενδεχόμενο να μην πραγματοποιηθεί κάποια κίνηση για αριστερό χαφ εάν δεν υπάρξει θετική εξέλιξη με κάποιον ποδοσφαιριστή που πραγματικά μπορεί να προσφέρει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ