2012-09-14 14:11:50
Φωτογραφία για ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΞΥΠΝΟΥΝ... ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΛΙΑΡΙ!
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τα φιλικά προετοιμασίας του επί ιταλικού εδάφους, στο Κάλιαρι αυτή τη φορά, όπου σήμερα ανοίγει η αυλαία τουρνουά με τη συμμετοχή έξι ομάδων.

Πρώτη αντίπαλος των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στις 20:00, παιχνίδι που ξυπνά... μνήμες από την πρόσφατη μεταξύ τους αναμέτρηση, που καμιά από τις δυο πλευρές δεν μπορεί να ξεχάσει, στον τελικό της Ευρωλίγκας στην Κωνσταντινούπολη πριν από τέσσερις μήνες.

Οι ερυθρόλευκοι, ρίχνονται στη μάχη του «Trofeo Citta Di Cagliari» όπως ονομάζεται το τουρνουά, όπου συμμετέχουν επίσης η Σιένα, αυριανή αντίπαλος τους, η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, η Σάσσαρι και η Ολύμπια Λιουμπλιάνας.

Οι προπονητές των έξι ομάδων θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα, αφού οι πέντε από αυτές συμμετέχουν στην Ευρωλίγκα, ενώ και η οικοδέσποινα Ντινάμο, έχει να επιδείξει βήματα προόδου το τελευταίο διάστημα.


Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που είδε από τους παίκτες του στο φιλικό της Τετάρτης να γίνονται αρκετά πράγματα όπως τα έχει ζητήσει, θα δώσει και πάλι ευκαιρίες σε όλους να αγωνιστούν και να μπουν σε ρυθμούς, αλλά θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τραυματία Λο, ο οποίος ως γνωστόν δεν έχει ακολουθήσει την αποστολή των πρωταθλητών στην Ιταλία.

«Πρέπει να παίξουμε με περισσότερη συγκέντρωση στην άμυνα και να τρέχουμε πιο προσεκτικά στον αιφνιδιασμό. Στα φιλικά του Κάλιαρι θα δούμε πολλά πράγματα και σε τι επίπεδο βρισκόμαστε κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους» είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός.

Οι μνήμες του τελικού της Κωνσταντινούπολης θα ξυπνήσουν αναπόφευκτα στις 20:00 το απόγευμα όταν και θα γίνει το τζάμπολ του αγώνα, όμως, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που έχει ελάχιστες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του και φυσικά άλλο προπονητή, η ΤΣΣΚΑ είναι ουσιαστικά άλλη ομάδα Αντί του Γιόνας Καζλάουσκας στον πάγκο υπάρχει πλέον ο Ετόρε Μεσίνα που επέστρεψε στην Μόσχα, ενώ στο ρόστερ δεν υπάρχουν οι Κιριλένκο, Σβεντ, Γκόρντον, Σισκάουσκας και Λαβρίνοβιτς. Αντ’ αυτών, ο ιταλός τεχνικός προχώρησε στις προσθήκες των Νίκολας, Ουίμς, Τζάκσον, Μίτσοβ και Έρτσεγκ, σε μία προσπάθεια να έχει στη διάθεσή του παίκτες με λιγότερη «λάμψη», αλλά περισσότερη χρησιμότητα.

Το πρόγραμμα της σημερινής 1ης ημέρας:

18:15 Σιένα-Ολύμπια Λιουμπλιάνας

20:00 Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας

21:45 Ντινάμο Σάσσαρι-Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ