2012-10-30 19:02:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Αντιδήμαρχος απεκάλεσε συνδικαλιστή... φασίστα
Με ένταση ξεκίνησε χθες τελικά, μετά από τρεις αναβολές, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων κατά την οποία δεν είναι προγραμματισμένο να συζητηθεί το θέμα της δημιουργίας του Εργοστασίου Επεξεργασίας Απορριμμάτων, που ουσιαστικά και έφερε τις αντιδράσεις και τις κινητοποιήσεις στους εργαζόμενους.

Από την πλευρά της δημοτικής Αρχής ζητήθηκε να συζητηθεί με το χαρακτηρισμό του κατεπείγοντος το θέμα του εργοστασίου απορριμμάτων και του αποκλεισμού του Σώματος εξαιτίας κινητοποιήσεων, κάτι που εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.

Στην αίθουσα βρίσκονται και εκπρόσωποι των εργαζομένων, οι οποίοι αντέδρασαν στα λεγόμενα κυρίως, του δημάρχου για τους αποκλεισμούς, αλλά και την εισήγηση του αντιδημάρχου Χ. Λοτσάρη, καθώς θεώρησαν προκλητικά τα όσα είπε για τους υπαλλήλους και τη στάση τους.

Ακούστηκαν βαρείς χαρακτηρισμοί όπως "φασίστας" και "προδότης", αλλά ευτυχώς τελικά με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, ηρέμησαν τα πνεύματα και η συνεδρίαση συνεχίζεται κανονικά.


«Εκατό άτομα θεωρούν ότι μπορούν να καθορίζουν την ημερήσια διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου. Ε δεν θα το επιτρέψουμε να γίνεται αυτό». Αυτό τόνισε κατά την εισήγησή του ο αντιδήμαρχος Έργων, Βασίλης Λοτσάρης, που σχολίασε πως αυτά τα πράγματα θυμίζουν άλλες εποχές.

Μάλιστα χαρακτήρισε τον πρόεδρο του Σωματείου Υπηρεσιών Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων, Χρήστο Ιατρού ως «φασίστα», με τον δεύτερο να του απαντά πως είναι «προδότης». Από τα πυρά του κ. Λοτσάρη δεν γλίτωσε και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων κ. Θεοδωρόπουλος.

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νέο πρόβλημα με Λόρενς!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νέο πρόβλημα με Λόρενς!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ