2012-10-30 19:22:19
Φωτογραφία για Το αήττητο στο Βραχάτι
Ο ΠΑΟK αντιμετωπίζει αύριο το απόγευμα τον  Παμβοχαϊκό εκτός έδρας και θέλει να διατηρήσει το αήττητο στο πρωτάθλημα. Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε νωρίς το μεσημέρι από την Θεσσαλονίκη με τον Γιάννη Μέλκα να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, αλλά τον Άδωνις Μορέλο να ταλαιπωρείται όλες τις προηγούμενες ημέρες από ενοχλήσεις στο γόνατο.

«Περιμένω ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, αφού ναι μεν ο Παμβοχαϊκός έχει χάσει στα δύο πρώτα ματς, αλλά προέρχεται από μια σημαντική πρόκριση στο CEV Cup και η ψυχολογία του έχει αλλάξει. Αυτό που δεν αλλάζει πάντως είναι η δική μας επιθυμία για τη νίκη. Είμαστε σε καλή κατάσταση, αρχίζουμε και αποκτάμε μεγαλύτερη ομοιογένεια και πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», τόνισε ο κεντρικός του «δικεφάλου» Μάκης Κανέλλος ο οποίος δεν αποδέχθηκε την παρατήρηση ότι το συγκεκριμένο ματς αποτελεί τεστ αξιοπιστίας για την ομάδα του.

«Δεν το βλέπουμε έτσι. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε για τους εαυτούς μας, τον προπονητή μας και τη διοίκηση που μας προσφέρει από την πρώτη στιγμή εξαιρετικές συνθήκες εργασίας. Δεν είναι τεστ αξιοπιστίας, αλλά δύσκολο παιχνίδι. Από κει και πέρα σίγουρα ο αντίπαλος μας έχει επιβαρυνθεί με τα δύο δύσκολα Ευρωπαϊκά ματς, αλλά τα παιδιά του Παμβοχαϊκού θα μπουν στο γήπεδο για να κερδίσουν. Εμείς δεν είχαμε επίσημο ματς για δέκα ημέρες, αλλά παίξαμε ένα φιλικό στο Αιγίνιο που μας βοήθησε αρκετά και είχαμε την ευκαιρία για να δουλέψουμε σε κάποιους τομείς του παιχνιδιού μας».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
2125 - Πρωτοπορεί Η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
2125 - Πρωτοπορεί Η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ