2012-11-03 22:08:02
Φωτογραφία για Κανένα ίχνος από τους ληστές των Ανωγείων - Συνεχίζονται οι έρευνες
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες τις αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της ληστείας που σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Πέμπτης... σε βάρος τριων ταχυδρομικών υπαλλήλων στα Ανώγεια με λεία 120.000 ευρώ που προορίζονταν για πληρωμές συντάξεων. Για την ώρα οι τρεις δράστες παραμένουν άφαντοι με την αστυνομία να προχωρά σε προσαγωγές υπόπτων και ανακρίσεις.

Οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση προσπαθούν να αξιωποιήσουν κάθε στοιχεία που άφησαν πίσω τους οι δράστες αλλά και τις μαρτυρίες όσων βρέθηκαν κοντά στο περιστατικό προκειμένου να συνθέσουν το παζλ της υπόθεσης.

Το γεγονός ότι οι κινήσεις των δραστών ήταν ιδιαίτερα ... ευέλικτες και καλά συντονισμένες ερμηνεύεται από τους αξιωματικούς της αστυνομίας που χειρίζονται την υπόθεση ότι οι δραστες πιθανότατα γνώριζαν καλά την περιοχή ενώ δεν αποκλείεται να πρόκειται για ντόπιους. Απο την ώρα της ληστείας η περιοχή του Μυλοποτάμου είναι κυριολεκτικά αστυνομοκρατούμενη καθώς ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ έχουν ζώσει την περιοχή αναζητώντας τα ίχνη των δραστών και συλλέγοντας στοιχεία.


Οι τρεις δράστες κατάφεραν να ξεφύγουν με λεία 120.000 ευρώ που προορίζονταν για τις πληρωμές συντάξεων τα οποία άρπαξαν από τρεις διανομείς του ταχυδρομείου στα Ανώγεια.

H ληστεία σημειώθηκε στις 8.20 το πρωί της περασμένης Πέμπτης όταν τρεις άγνωστοι κουκουλοφόροι μπλόκαραν με το αυτοκίνητό τους το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις ταχυδρόμοι που λίγο πριν είχαν βγει απο την Αγροτική τράπεζα. Δυό απο τους ληστές προτάσσοντας τα καλάσνικοφ που κρατούσαν άρπαξαν από τους διανομείς την τσάντα με τα χρήματα και έγιναν καπνός αφού επιβιβάστηκαν με ένα αυτοκίνητο μάρκας Opel σκούρου χρώματος.

Λίγο αργότερα αστυνομικές δυνάμεις που όργωναν την περιοχή αναζητώντας τα ίχνη των δραστών εντόπισαν το αυτοκίνητο των δραστών να καίγεται σε περιοχή έξω απο τα Ζωνιανά ενώ εικάζεται ότι οι δράστες διέφυγαν με άλλο όχημα απο την περιοχή.

http://www.prismanews.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ