2012-11-07 13:06:13
Φωτογραφία για ΜΠΕΛΧΑΝΤΑ : Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Ο μέσος της Μονπελιέ, Μπελχαντά, έκανε δηλώσεις μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό (3-1) στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Αναλυτικά:

"Είμαστε κάπως απογοητευμένοι που χάσαμε αυτό το παιχνίδι, γιατί καταφέραμε να το ισορροπήσουμε. Δύο μικρά λάθη μας όμως μας κόστισαν. Το πρώτο λάθος ήταν δικό μου - κλώτσησα την μπάλα μακριά, αλλά βρέθηκε στο δρόμο του τύπου που σκόραρε. Το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού ήταν το τέλος μας. Ήταν πολύ δύσκολο στη συνέχεια να γυρίσει το ματς με δυο γκολ διαφορά. Τώρα, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να ξεχάσουμε την αποψινή αναμέτρηση και στη συνέχεια να επικεντρωθούμε σε αυτό που μπορούμε να κάνουμε απέναντι στις Αρσεναλ και Σάλκε. Υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα να καταφέρουμε να περάσουμε στο Europa League, αλλά, αν αυτό δεν είναι δυνατό, θα επικεντρωθούμε σε πρωτάθλημα μας.

Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένας διαγωνισμός για μεγάλους συλλόγους. Δεν είμαστε αρκετά έτοιμοι για αυτό το είδος του ανταγωνισμού. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα και έχουν αποδείξει την αξία τους σε Europa League και Champions League. Είναι η πρώτη φορά μας - ντεμουτάρουμε κόντρα σε μεγάλες ομάδες.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κοκέτες!!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κοκέτες!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ