2012-11-08 11:28:58
Φωτογραφία για ΦΟΥΣΤΕΡ : Η ΠΙΕΣΗ ΔΙΝΕΙ ΤΟ... ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Νταβίντ Φουστέρ, σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού επί της Μονπελιέ την οποία και αφιέρωσε στους οπαδούς της ομάδας, τονίζοντας πως το κλειδί της επιτυχίας ήταν η συμπεριφορά των συμπαικτών του.

Για την νίκη του Ολυμπιακού επί της Μονπελιέ: "Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για μας. Χρειαζόμασταν τη νίκη με τη Μονπελιέ για να εξασφαλίσουμε το λιγότερο την τρίτη θέση στον όμιλο και την παρουσία μας στο Europa League. Τώρα, με τη δική μας νίκη και την ισοπαλία στη Γερμανία μεταξύ Σάλκε και Άρσεναλ έχουμε ανοιχτές τις πιθανότητές μας για να επιχειρήσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του champions league.

Το κλειδί για μας για να φτάσουμε στη νίκη με τη Μονπελιέ ήταν η συμπεριφορά της ομάδας μας σε κάθε σημείο του αγώνα. Πιστεύαμε συνεχώς ότι μπορούμε να κερδίσουμε και το δείξαμε, αφού είχαμε περισσότερες καθαρές ευκαιρίες για γκολ από τον αντίπαλό μας. Από τύχη αυτοί μας ισοφάρισαν με ένα πέναλτι, το οποίο δεν το είδα καθαρά, αλλά μου φάνηκε πολύ αυστηρό".


Για το ματς με την Σάλκε: "Τώρα, όσον αφορά στα ευρωπαϊκά μας πλάνα, έχουμε ένα αγώνα στη Γερμανία με τη Σάλκε που θα είναι πολύ δύσκολος. Εκεί παίζονται πολλές από τις πιθανότητές μας για πρόκριση αν πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες να τα καταφέρουμε εκεί και μετά στην έδρα μας με τη βοήθεια του κόσμου μας να πάρουμε τη νίκη (σ.σ. με Άρσεναλ) όπως κάναμε και με τη Μονπελιέ".

Πως πρέπει να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός εναντίον του γερμανικού συλλόγου: "Πιστεύω ότι στο ματς με τη Σάλκε πρέπει να κάνουμε ένα έξυπνο παιχνίδι. Στην άμυνα να είμαστε προσεχτικοί και να δουλέψουμε όλοι πολύ. Σίγουρα την κατοχή της μπάλας θα την έχει η Σάλκε, αλλά εμείς πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι και οπλισμένοι για να βγάλουμε τις αντεπιθέσεις μας και να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε".

Για την πίεση που υπάρχει στους «ερυθρόλευκους»: "Η πίεση για το αποτέλεσμα σίγουρα φορτώνει τους παίκτες, αλλά ταυτόχρονα τους ανεβάζει τους δίνει αυτό το κάτι παραπάνω όσον αφορά την ενέργεια. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να το αποδείξουμε ξανά στη Γερμανία".

Για την πορεία των Πειραιωτών μέχρι στιγμής: "Έχουμε κάνει μία καλή σεζόν μέχρι τώρα. Τόσο στο Πρωτάθλημα που είμαστε πρώτοι όπου έχουμε μονάχα μία ισοπαλία και όλα τα υπόλοιπα ματς νίκες όσο και στην Ευρώπη. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι ντέρμπι όπως είναι αυτό με την ΑΕΚ και θα είναι δύσκολο, αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση και πιστεύουμε ότι θα κερδίσουμε".

Που θέλει να αφιερώσει την νίκη: "Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον κόσμο μας που μας έδωσε την ώθηση καθ' όλη τη διάρκεια των ενενηντατεσσάρων λεπτών που διήρκεσε το ματς για να κερδίσουμε. Ήταν εκπληκτικοί, δημιούργησαν μία απίστευτη ατμόσφαιρα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ