2012-12-06 21:29:03
Φωτογραφία για Παραχαράκτες συνελήφθησαν στη Μήλο
Στο κενό έπεσε η προσπάθεια δυο νεαρών παραχαρακτών να πλημμυρίσουν την αγορά της Μήλου με πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ τα οποία εκτύπωναν... σε απλές σελίδες Α4! Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν την «πηγή» των πλαστών στο σπίτι ενός 22χρονου Βούλγαρου.

Η αρχή για τη διαλεύκανση της υπόθεσης είχε γίνει στις 25 Νοεμβρίου, όταν είχαν κατασχεθεί επτά πλαστά χαρτονομίσματα τα οποία εξακριβώθηκε ότι ανήκαν σε έναν 21χρονο Έλληνα. Πέντε ημέρες αργότερα, άλλο ένα με τον ίδιο αριθμό σειράς είχε βρεθεί σε ένα κατάστημα στο οποίο το «βαποράκι» είχε πληρώσει. Γρήγορα αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του 21χρονου διακινητή που τα είχε προμηθευτεί από τον 22χρονο αλλοδαπό.

Κατά την έρευνα στο σπίτι του Βούλγαρου, κατασχέθηκαν μια μονάδα υπολογιστή με οθόνη, δυο έγχρωμοι εκτυπωτές, δυο φορητές συσκευές αποθήκευσης δεδομένων USB, 13 σελίδες Α4 σε κάθε μια από τις οποίες ήταν εκτυπωμένη τέσσερις φορές η μια όψη ενός χαρτονομίσματος των 20 ευρώ και διάφορα περιφερειακά σύνεργα και καλώδια ηλεκτρονικών συσκευών. Τόσο ο 22χρονος παραχαράκτης όσο και ο Έλληνας διακινητής δεν έχουν εντοπιστεί και αναζητούνται, ενώ σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία που θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ