2013-01-05 23:42:03
Φωτογραφία για ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κεδίκογλου να βγάλει επιτέλους την κουκούλα
«Πόλεμος» δηλώσεων έχει ξεσπάσει μεταξύ του κυβερνητικού εκπροσώπου και του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη φραστική επίθεση σε βάρος του Δημάρχου Αθηναίων Γιώργο Καμίνη.

«Η επίθεση κουκουλοφόρων στο Δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη για τη θέση του υπέρ της εφαρμογής του νόμου στη «Βίλλα Αμαλία», είναι απόλυτα καταδικαστέα για την Κυβέρνηση», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, σχολιάζοντας το περιστατικό.

«Θα ευχόμασταν ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ, μια και που, πλέον, κατέχει και το θεσμικό ρόλο του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, θα καταδίκαζε την επίθεση. Δυστυχώς, με τη μέχρι τώρα στάση του για άλλη μια φορά ενθαρρύνει αντίστοιχες πρακτικές. Ένα μόνο πρέπει να γνωρίζουν τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και η Νεολαία του που επιμένουν να προκαλούν: Ότι όλα τα στέκια ανομίας, τα ορμητήρια των κουκουλοφόρων και η απλόχερη πολιτική κάλυψη που απολάμβαναν, τελειώνουν οριστικά», πρόσθεσε ο κ. Κεδίκογλου.


Από την πλευρά του, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καταδικάζει την επίθεση, ενώ παράλληλα επιτίθεται στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

«Θέλουμε να εκφράσουμε την συμπάθειά μας στον κ. Καμίνη για τη φραστική επίθεση που δέχθηκε παρουσία της οικογένειάς του. Οι οποιεσδήποτε διαφωνίες και αντιρρήσεις με τα έργα και τις ημέρες του κ. Δημάρχου δεν δικαιολογούν τέτοιες συμπεριφορές.

Όσον αφορά στις γκεμπελικού τύπου δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου τον καλούμε να βγάλει επιτέλους την κουκούλα για να δει καλύτερα και να μας πει που είναι τα κλεμμένα και οι μίζες που τόσα χρόνια στελέχη του κόμματός του και του μνημονιακού συνεταίρου του, του ΠΑΣΟΚ, έφαγαν και έβγαλαν στο εξωτερικό. Η ανομία και η συγκάλυψη έφθασαν στο τέλος τους», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ