2013-01-16 09:19:03
Φωτογραφία για Δεν θέλουν «αμπέχονα και ταγάρια» στη Βουλή
Σε παρατηρήσεις για την συμπεριφορά αλλά και τις ενδυματολογικές επιλογές των βουλευτών θα προχωρήσει ο πρόεδρος της επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής Χρήστος Μαρκογιαννάκης προς τους εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Συγκεκριμένα, η επιτροπή συνεδριάζει αυτή την ώρα στην Βουλή και σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μαρκογιαννάκης θα μεταφέρει τον έντονο προβληματισμό και δυσφορία του Προεδρείου της Βουλής για τις σφοδρές αντεγκλήσεις που ξεπερνούν τα κοινοβουλευτικά ήθη και που παρατηρούνται συχνά το τελευταίο διάστημα στην Ολομέλεια.

Ιδιαίτερη αναφορά θα γίνει και στο φρασεολόγιο που χρησιμοποιούν συχνά όχι μόνο οι απλοί βουλευτές αλλά και οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι και οι πρόεδροι των κομμάτων όπως «κοινοβουλευτικό πραξικόπημα», «κοινοβουλευτική χούντα», «κυβέρνηση Τσολάκογλου», «προδότες, μειοδότες», «ομερτά» και «συμμορία». Συγκεκριμένα, θα επισημανθεί ότι οι εικόνες που εκπέμπονται συχνά από το Κανάλι της Βουλής πυροδοτούν την κοινωνική αγανάκτηση και επιδοτούν την απαξίωση που νιώθουν οι πολίτες για το πολιτικό σύστημα. Πέραν αυτών, οι παρατηρήσεις θα επεκταθούν και στις ενδυματολογικές επιλογές εξηγώντας ότι «αμπέχονα και ταγάρια» δεν συνάδουν με το κύρος της Βουλής

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ