2013-01-17 10:28:06
Φωτογραφία για ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ... ΔΥΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
Η απουσία των Γιώργου Πρίντεζη και Πέρο Άντιτς από τη χθεσινή (16/01) προπόνηση προβληματίζει πολύ την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης δίνουν κρίσιμο εντός έδρας αγώνα με τη Σιένα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας, αλλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, στο ΣΕΦ.

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, αμφίβολος κρίνεται από το ιατρικό επιτελείο ο διεθνής φόργουορντ, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση κι αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την προπόνηση, ενώ ο Σκοπιανός είναι καταβεβλημένος από ίωση και χθες (16/01) ανέβασε υψηλό πυρετό.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τους πρωταθλητές Ιταλίας την Παρασκευή (18/01, 22.00) και ο 47χρονος τεχνικός ήθελε να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στους ψηλούς κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, αλλά πλέον θα πρέπει να τους περιμένει να επιστρέψουν.


Βέβαια, ο Μπαρτζώκας εξακολουθεί να έχει υψηλές απαιτήσεις από τους υπόλοιπους παίκτες που καλύπτουν τις θέσεις στη ρακέτα και περιμένει βελτίωση στην απόδοση του Τζος Πάουελ, η οποία τον τελευταίο καιρό κυμαίνεται σε μέτριο επίπεδο, ενώ, όσο περνάει ο καιρός, ζητάει ακόμα περισσότερα από τον Γκιόργκι Σερμαντίνι.

Ο Γεωργιανός, πάντως, έδειξε από τις πρώτες εμφανίσεις του με τα ερυθρόλευκα πως μπορεί να βοηθήσει ακόμα περισσότερο στη συνέχεια, αρκεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Ο 47χρονος τεχνικός αναμένει από αμφότερους να αποδώσουν καλύτερα, ώστε να αποφορτίσουν όσο μπορούν στη θέση «5» τον Κάιλ Χάινς, ο οποίος έχει σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος, αλλά και τον Πέρο Άντιτς που αγωνίζεται πότε ως πάουερ φόργουορντ και πότε ως σέντερ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ