2012-03-27 22:04:50
Φωτογραφία για Μπαράζ νομοσχεδίων στην Βουλή
Ολα τα νομοσχέδια που πρέπει να ψηφιστούν πριν το κλείσιμο της Βουλής... έδωσε στην δημοσιότητα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Π.Καψής για να έχουμε την πλήρη εικόνα της ατζέντας.

Ενώπιον λοιπόν, της Ολομέλειας θα συζητηθούν και θα προωθηθούν προς ψήφιση τα νομοσχέδια: του ΥΠΕΚΑ (για το πρώην αεροδρόμιο, το πρόγραμμα «Ήλιος» κ.α.), η κύρωση της απόφασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου από το υπουργείο Οικονομικών, ο νέος Οικοδομικός Κανονισμός (πάλι από το ΥΠΕΚΑ), από το Υπουργείο Παιδείας η κύρωση τροποποίησης της συμφωνίας επιστημονικής και τεχνολογικής συνεργασίας με την Ιταλία, ο «Κώδικας Ναρκωτικών» και η «Καταπολέμηση ιδιαίτερα σοβαρών εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας» από το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Στις Επιτροπές της Βουλής ακόμη προωθούνται προς επεξεργασία τα νομοσχέδια: του Υπουργείου Ανάπτυξης για τη βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος και η κύρωση προτεινόμενων τροποποιήσεων στη Συμφωνία Ίδρυσης Τράπεζας Εμπορίου και Ανάπτυξης Εύξεινου Πόντου, του ΥΠΕΚΑ η κύρωση του Μνημονίου Συναντίληψης με την Κύπρο για τα θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και αειφόρου ανάπτυξης, του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας η κύρωση της συμφωνίας συνεργασίας με την Ουκρανία, του Υπουργείου Υποδομών ρυθμίσεις που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες, μεταφορές, δημόσια έργα κ.α.
. Τέλος έχουν ήδη κατατεθεί στη Βουλή από το Υπουργείο Διοικητής Μεταρρύθμισης το νομοσχέδιο για την αναδιοργάνωση των Υπουργείων και των ΝΠΔΔ, από το Υπουργείο Εργασίας ο Κανονισμός Ασφάλισης ΙΚΑ και λοιπές διατάξεις και από το Υπουργείο Εσωτερικών οι ρυθμίσεις για την τοπική ανάπτυξη, την αυτοδιοίκηση και την αποκεντρωμένη διοίκηση.

Δεν είναι και λίγα για τόσο σύντομο διάστημα Προβλέπονται υπερωρίες…
prionokordela.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ