2013-02-24 11:52:03
Φωτογραφία για Οι πιο... πιπεράτες κινηματογραφικές ατάκες όλων των εποχών
«Ξέρεις, δεν δαγκώνω … εκτός κι αν μου το ζητήσουν». Αυτή η ατάκα της Όντρεϊ Χέπμπουρν προς τον Κάρι Γκραντ στο κλασικό «Charade» (Ραντεβού στο Παρίσι) του 1963 ψηφίστηκε σε πρωτότυπο σχετικό poll η πιο σέξι κινηματογραφική ατάκα όλων των εποχών.

Η Λορίν Μπακόλ βρέθηκε στη δεύτερη θέση για τα λόγια της προς τον Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ στο «To Have and Have Not» του 1944: «Δε χρειάζεται να πεις κάτι ή να κάνεις κάτι… ίσως μόνο… να σφυρίξεις, ξέρεις να σφυρίζεις δεν ξέρεις Στιβ;…»

Όσο για την τρίτη θέση, αυτή ανήκει δικαιωματικά στην Τζέσικα Ράμπιτ που λέει το θρυλικό «Δεν ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να είσαι μια γυναίκα με το δικό μου παρουσιαστικό» στο «Ποιος Παγίδευσε τον Ρότζερ Ράμπιτ» του 1988.

Η ψηφοφορία διενεργήθηκε από μεγάλο διεθνές σάιτ γνωριμιών που ζήτησε από τις γυναίκες μέλη του να ψηφίσουν τις πιο «αποπλανητικές» ατάκες στην ιστορία του κινηματογράφου.

Στην τέταρτη θέση η ερώτηση της Ίνγκριντ Μπέργκμαν στον «Μπόγκι» από την Καζαμπλάνκα του 1942: «Αυτό ήταν κανονιά ή η καρδιά μου που χτυπά;»

Και χρειάστηκε να φτάσουμε στην πέμπτη θέση για να βρούμε μια ατάκα από ταινία του προφανώς όχι και τόσο σέξι 21ου αιώνα: «Μου προκαλείς έκτακτους παλμούς… κάνεις προς στιγμή την καρδιά μου να σταματάει» λέει η Νάταλι Πόρτμαν στον Άστον Κούτσερ στο "No Strings Attached" του 2011.
e-go.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ