2013-02-24 11:53:44
Φωτογραφία για Έκλεισε στην ΕΡΤ η Formula 1!
To μεγάλο κόλπο ολοκληρώθηκε και η κρατική τηλεόραση μετά από πολλά χρόνια θα προβάλει και πάλι μέσα από τη συχνότητά της το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 καθώς απέκτησε τα δικαιώματα κάλυψης της κορωνίδας των μηχανοκίνητων σπορ για το 2013 και το 2014.

Επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει ακόμα, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, το κρατικό κανάλι θα καλύψει σε απευθείας μετάδοση την πλειονότητα των αγώνων, με εξαίρεση κάποια Grand Prix τα οποία θα μεταδοθούν σε μαγνητοσκόπηση.

Ένα από αυτά θα είναι πιθανότατα και της Αυστραλίας, στις 17 Μαρτίου, με το οποίο ανοίγει η αυλαία του Πρωταθλήματος.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για εκπομπές 3ωρης διάρκειας τις Κυριακές των αγώνων, με τον συνάδελφο Νίκο Κορόβηλα να αναλαμβάνει την παρουσίασή τους έχοντας στο πλευρό του κάθε φορά κάποιο καλεσμένο ή καλεσμένους από το χώρο των αγώνων ή του ειδικού Τύπου.

Έτσι η κρατική τηλεόραση επιστρέφει δυναμικά σε ένα χώρο όπου για περισσότερο από 15 χρόνια πρωτοστατούσε ο Alpha και για μια χρονιά ο ANT1.

Υπάρχει φυσικά και ο OTE TV ο οποίος και φέτος, όπως και πέρσι, θα μεταδίδει όλες τις δραστηριότητες (ελεύθερες, κατατακτήριες, αγώνες) των αγωνιστικών 3ημέρων σε απευθείας μετάδοση και σε εικόνα HD.

Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση By: Μιχάλης Παγκίδης
f1-madness
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ