2013-02-27 10:14:05
Φωτογραφία για ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ!
Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να κάνει απόψε (20:00, OTE Sport 3) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες".

Για τους ερυθρόλευκους έχουν απομείνει τα... τυπικά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και για αυτούς ο επόμενος… ανοιχτός στόχος είναι εκείνος του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην προημιτελική φάση και οι παίκτες του Μίτσελ πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κάνουν το νταμπλ, πραγματοποιώντας το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης σήμερα κόντρα στον ΠΑΣ στα Γιάννενα, ακόμη και αν πρέπει να παίξουν στον άσχημο αγωνιστικό χώρο των «Ζωσιμάδων».

Οι οπαδοί των νταμπλούχων Ελλάδας θα είναι για ακόμη μία φορά στο πλευρό τους και εκείνοι πρέπει να κάνουν το… χρέος τους για να αποζημιώσουν τον κόσμο τους με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μίτσελ αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος απέναντι στον Άρη και να προτιμήσει τον Κάρολ αντί του Μέγιερι κάτω από τα δοκάρια, ενώ την τετράδα στην άμυνα θα αποτελέσουν οι Παπάζογλου, Κοντρέρας, Σιόβας και Χολέμπας. Ως αμυντικός χαφ θα αγωνιστεί ο Φέισα, έχοντας πιο μπροστά τον Γκρέκο και τον Μανιάτη.

Στην επίθεση θα παίξουν οι Φετφατζίδης αντί του Βλαχοδήμου (που έμεινε εκτός για να ξεκουραστεί), Αμπντούν και Μήτρογλου στη θέση του Τζεμπούρ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τζεμπούρ, Φέισα, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανωλάς, Βέγος και Βούρος.

Από την άλλη πλευρά ο Γιάννης Χριστόπουλος θα παρατάξει τον ΠΑΣ Γιάννινα με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Ταμπάσης με την τετράδα της άμυνάς του να αποτελείται από τους Τζημόπουλο, Κολοβέτσιο, Πάντο και Μιχαήλ. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Τσκουκαλάς και Λίλα και πιο μπροστά οι Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Κοροβέσης πίσω από τον προωθημένο Ίλιτς.

Την αποστολή των γηπεδούχων συμπληρώνουν οι Μπαμπανιώτης, Οικονόμου, Γιάκος, Κεϊτά, Μπέριος, Ντάσιος, Νικλητσιώτης και Αυγενικού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ