2013-03-03 00:06:41
Φωτογραφία για Η πρώτη κούπα της σεζόν είναι κατακκόκινη!!!
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τη φετινή συλλογή τίτλων από το Λιγκ Καπ βόλεϊ ανδρών στο Βραχάτι, νικώντας με 3-0 σετ τον πολύ αξιόμαχο ΑΟ Κηφισιάς σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα.

Στο πρώτο σετ ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα από την αρχή, φτάνοντας στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ με μια διαφορά δύο πόντων. Αμέσως μετά ο Ολυμπιακός ξέφυγε με τρεις και ο Αρσενιάδης πήρε τάιμ άουτ αλλά η διαφορά δεν έπεφτε και στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ οι «ερυθρόλευκοι» είχαν διαφορά 4 πόντων.

 Με την επιστροφή στο ματς η Κηφισιά έκανε ένα σερί και έφτασε το σκορ στο 17-16 για να πάρει ο Καζάζης το πρώτο του τάιμ άουτ. Το σετ έγινε θρίλερ και στο 22-21 πήραμε και άλλο τάιμ άουτ. Αυτό ηρέμησε τους «ερυθρόλευκους» και με ένα σερί 3-0 πήρε το πρώτο σετ με 25-21.

Στο δεύτερο σετ ο Ολυμπιακός μπήκε με φόρα μετά από την κατάκτηση του πρώτου και πήρε γρήγορα μια διαφορά 3 πόντων αλλά η Κηφισιά κατάφερε και μπήκε στο σετ πριν είναι αργά και μάλιστα πήρε και το προβάδισμα στο 6-7. Όμως με ένα σερί 2-0 οι Πειραιώτες έφτασαν πρώτοι στο τεχνικό τάιμ άουτ.


 Στη συνέχεια το σετ πήγε πόντο πόντο  και οι Κηφισιώτες κατάφεραν να περάσουν μπροστά με έναν πόντο στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ. Με την επιστροφή στο τάραφλεξ η Κηφισιά ξέφυγε με τρεις πόντους και έδειχνε ότι πάει να πάρει το σετ, όμως το τάιμ άουτ του Καζάζη ηρέμησε τους παίκτες του και κατάφεραν να μείνουν στο σετ. Στο 19-21 πέρασε ο Μαρούλης στο παιχνίδι για το καλό του σερβίς και οι Πειραιώτες ισοφάρισαν σε 21-21.

 Τελικά ο Ολυμπιακός με ένα καλό ματς κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει και το δεύτερο σε με 25-23 παρά το τάιμ άουτ του Αρσενιάδη, και να κάνει το 2-0 σετ στο ματς.

Στο τρίτο σετ η Κηφισιά μπήκε δυνατά θέλοντας να μην χάσει χωρίς σετ το ματς και πήρε το προβάδισμα με 0-3 αλλά μέχρι το πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ ο Ολυμπιακός είχε καταφέρει να προσπεράσει και να πάρει και διαφορά δύο πόντων. Αυτή η διαφορά ανέβηκε στη συνέχεια στους 3 και η Κηφισιά πήρε τάιμ άουτ, όμως αυτή ήταν η απόσταση που χώριζε τις δύο ομάδες και στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ.

Στο τρίτο σετ η Κηφισιά μπήκε δυνατά θέλοντας να μην χάσει χωρίς σετ το ματς και πήρε το προβάδισμα με 0-3 αλλά μέχρι το πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ ο Ολυμπιακός είχε καταφέρει να προσπεράσει και να πάρει και διαφορά δύο πόντων. Αυτή η διαφορά ανέβηκε στη συνέχεια στους 3 και η Κηφισιά πήρε τάιμ άουτ, όμως αυτή ήταν η απόσταση που χώριζε τις δύο ομάδες και στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ. Το μομέντουμ πλέον ήταν καθαρά υπέρ του Ολυμπιακού και η κούραση στους παίκτες της Κηφισιάς ήταν φανερή.

 Το τελευταίο σετ ήταν και το πιο εύκολο όπως αποδείχτηκε και το κατέκτησε ο Ολυμπιακός με 25-17, παίρνοντας την νίκη και την πρώτη κούπα της σεζόν σε όλα τα αθλήματα. Σίγουρα θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα φέτος, μπράβο στα παλικάρια του Δημήτρη Καζάζη, αλλά και στον κόουτς που παίρνει τον πρώτο του τίτλο ως προπονητής.

Τα σετ: 25-21, 25-23, 25-17.
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ