2013-03-12 15:00:16
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ...
Στο στόχαστρο της Βέρντερ Βρέμης φαίνεται πως βρίσκεται ο Κώστας Μήτρογλου, με τον γερμανικό σύλλογο να μην επιβεβαιώνει, αλλά ούτε και να διαψεύδει τις φήμες Η μη ικανοποιητική επιθετική λειτουργία της Βέρντερ Βρέμης έχει αναγκάσει τη διοίκηση της ομάδας να ψάχνει τους μεταγραφικούς της στόχους με τον Κώστα Μήτρογλου να βρίσκεται στο στόχαστρο του συλλόγου, σύμφωνα με γερμανικά Μέσα, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Μάλιστα το γεγονός ότι ο Μήτρογλου δεν βρίσκονταν στις επιλογές του Μίτσελ στον αγώνα με την ΑΕΚ είναι και ο λόγος για τον οποίο έχουν φουντώσει οι φήμες περί αποχώρησής του από τους ερυθρόλευκους.

Ωστόσο, ο αθλητικός διευθυντής της Βέρντερ, Τόμας Άιχιν, δεν θέλησε να επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και να διαψεύσει τις φήμες περί ενδιαφέροντος.

Η ομάδα της Βρέμης θεωρεί τη μεταγραφή του Μήτρογλου πιθανή, έχοντας ως δεδομένο τις δηλώσεις του Έλληνα επιθετικού πριν από δύο χρόνια όταν είχε αναφέρει πως θεωρεί πολύ καλό το γερμανικό πρωτάθλημα και έναν πολύ καλό σύλλογο την Βέρντερ.

Οι Γερμανοί αναφέρουν πως κοστολογείται στα τρία εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο το ποσό αυτό μάλλον θα κρινόταν μικρό από τη διοίκηση του Ολυμπιακού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η συμμορία του Ακη
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η συμμορία του Ακη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ