2013-03-13 22:39:36
Φωτογραφία για Φουλ για την κατάκτηση του νταμπλ ο Ολυμπιακός!
Φουλ για την κατάκτηση του νταμπλ πηγαίνει ο Ολυμπιακός! Η ομάδα του Μίτσελ Γκονζάλεθ νίκησε στον αγώνα ρεβάνς για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 στο Γ. Καραϊσκάκης (είχε προηγηθεί η νίκη στο γήπεδο Ζωσιμάδες με 1-0) και θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον Πανθρακικό. 

Οι Ερυθρόλευκοι τα βρήκαν σκούρα στο α΄ ημίχρονο απέναντι σε καλά οργανωμένη άμυνα, όμως στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν σχεδόν στο μισό γήπεδο τον ΠΑΣ. Η είσοδος του Νταβίντ Φουστέρ στο β΄ ημίχρονο (61΄)άλλαξε τη μορφή του αγώνα και ο Ολυμπιακός κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα των φιλοξενούμενων. Ο Γιάννης Μανιάτης με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Χολέβα έκανε το 1-0 (62΄), ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Τζαμέλ Αμπτούν στις καθυστερήσεις(93΄). Ο Φετφατζίδης μπήκε από τη δεξιά πλευρά και την κατάλληλη στιγμή γύρισε τον αλγερινό μεσοεπιθεικό ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να γράψει τον επίλογο του ματς(2-0).


Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Το θέαμα ήταν φτωχό με λιγοστές τις καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος και πιο ουσιαστικός στο παιχνίδι του και πήρε χωρίς να φορτσάρει τη νίκη επί ενός αξιόμαχου αντιπάλου, όπως ήταν ο ΠΑΣ.

Στο α΄ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν χώρους, πίεσαν στη μεσαία γραμμή και μπλόκαραν τα ατού του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου κράτησε το μηδέν στην εστία της και προσπάθησε με αντεπιθέσεις να απειλήσει τον Κάρολ. Το πρώτο σουτ έγινε από τον Βίλα, όμως ο Ερυθρόλευκος γκολκίπερ αντέδρασε αποτελεσματικά(21΄). Στο 30΄ο επόπτης Αλεξέας σήκωσε το σημαιάκι του υποδεικνύοντας λανθασμένα τον Βίλα σε θέση οφσάιντ. Ο επιθετικός του ΠΑΣ καλυπτόταν από τους αμυντικούς του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Μίτσελ είχε την κατοχή της μπάλας όμως δεν βρήκε επιθετικές λύσεις στο πρώτο 45λεπτο. Το παιχνίδι των γηπεδούχων ήταν προβλέψιμο. Παρόλα αυτά οι Ερυθρόλευκοι έφθασαν με αξιώσεις στην εστία του Μπαμπανιώτη. Οι Μασάντο(12΄), Μανιάτης(15’) δεν βρήκαν στόχο από πλεονεκτική θέση, ενώ ο γκολκίπερ Μπαμπανιώτης εξουδετέρωσε σουτ του Βλαχοδήμου στο 25΄. Στο δεύτερο 45λεπτο ο Ολυμπιακός έπαιξε σχεδόν στο μισό γήπεδο την ομάδα των Ιωαννίνων. Οι Φουστέρ, Φετφατζίδης βοήθησαν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Ο Φετφατζίδης έχασε καλή ευκαιρία στο 90΄(το σουτ απέκρουσε ο γκολκίπερ του ΠΑΣ), ενώ στο 93΄ ήταν ο δημιουργός του δεύτερου γκολ.

Με λάθη ήταν η διαιτησία του Κ. Ιωαννίδη(Αργολίδας) Κίτρινη κάρτα: Κεϊτά, Κολοβέτσιος.

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κάρολ, Παπάζογλου(76΄Ντιακιτέ), Κοντρέρας, Σιόβας, Χολέβας, Μανιάτης, Μοντέστο, Μασάντο(61΄ Φουστέρ), Βλαχοδήμος(61΄ Φετφατζίδης) , Αμπτούν, Μήτρογλου.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Μπαμπανιώτης, Ντάσιος, Μπέριος(79΄ Κοροβέσης), Κολοβέτσιος, Μιχαήλ(68΄ Λίλα), Κεϊτά, Αυγενικού, Ρουμπουλάκου, Ντε Βισέντι(68΄Πάντος), Βίλα, Νικλητσιώτης,
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ