2013-03-13 22:52:02
Φωτογραφία για Γρηγόρης Αρναούτογλου: O Περρής φτάνει τα 60 και κάνει τα ίδια πράγματα
Την δική του σκληρή απάντηση έδωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον Βαγγέλη Περρή μέσω της κάμερας του STAR. Τι είπε σχετικά με τον θρυλούμενο γάμο του με την Κατερίνα Κόκλα.

Λίγες μέρες πριν, ο Βαγγέλης Περρής δήλωνε στο περιοδικό ΕΓΩ! Weekly ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δείχνει να κυνηγάει τον εαυτό του, ενώ θα έπρεπε να μας δείξει πλέον τον καινούργιο του.

Ο παρουσιαστής του Όμορφου Κόσμου προφανώς ενημερώθηκε για αυτήν την 'επίθεση αγάπης' εκ μέρους του Βαγγέλη Περρή και απάντησε με ανάλογη αγάπη στην κάμερα του Star.

"Μακάρι να συνεχίσω να κάνω τα ίδια πάρα πολλά χρόνια. Ο Βαγγέλης Περρής από τότε που έφυγε από το ραδιόφωνο και ανέλαβα εγώ την εκπομπή μού δείχνει μια ιδιαίτερη αγάπη.

"Μακάρι να συνεχίσω να κάνω τα ίδια πάρα πολλά χρόνια πολλά"

Προσπαθώ να καταλάβω γιατί με αγαπάει τόσο πολύ. Ανακαλύπτω πως έχει να κάνει μάλλον με την εκπομπή στο ραδιόφωνο", είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης και συμπλήρωσε: "Και συνεχίζει αυτές τις δόσεις αγάπης! Καλά κάνει. Τώρα προσπαθώ να θυμηθώ πόσων ετών είναι ο Περρής - πρέπει να φτάνει στα 60 και συνεχίζει να κάνει τα ίδια πράγματα". Την αφομοιώσαμε όλοι την σπόντα ή να το ξαναγράψουμε;


"Τώρα προσπαθώ να θυμηθώ πόσων ετών είναι ο Περρής - πρέπει να φτάνει στα 60 και συνεχίζει να κάνει τα ίδια πράγματα"

Τέλος, όσον αφορά τις φήμες ότι ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, Κατερίνα Κόκλα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κράτησε μικρό καλάθι. "Δεν έχω κάνει πρόταση γάμου! Ούτε το σκέφτηκα, ούτε έκανα πρόταση γάμου", υποστήριξε στην κάμερα του STAR.

Πηγή: cosmo
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ