2013-03-21 19:24:05
Φωτογραφία για ΕΝΤΟΝΟ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΚΡΟΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ
Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας πόλο ανδρών γνωστοποίησε την Πέμπτη τους 22 παίκτες που θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία ενόψει των αγώνων για τα προκριματικά του World League, την ερχόμενη εβδομάδα.

Είκοσι δύο πολίστες κλήθηκαν για προετοιμασία από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ελλάδας, Σάκη Κεχαγιά, ενμεταξύ των οποίων και 7 ερυθρόλευκοι.

Οι «22» που θα δώσουν το «παρών» στο «Πέτρος Καπαγέρωφ», την Κυριακή το μεσημέρι (12.00), είναι οι: Χρήστος Αφρουδάκης, Γούνας, Μυλωνάκης, Βλαχόπουλος, Τίγκας, Τσαλκάνης (ΝΟ Βουλιαγμένης), Μουρίκης, Κολόμβος, Δελακάς, Ποντικέας, Καπότσης, Δερβίσης, Φουντούλης Ι. (Ολυμπιακός), Μιράλης, Μιμίδης Στ. (ΝΟ Χίου), Χρυσοσπάθης, Σολανάκης (ΠΑΟΚ), Γαλανίδης (ΝΟ Χανίων), Παπαδόγκωνας, Παρασκευόπουλος (Παναθηναϊκός), Γούβης (Ντούισμπουργκ), Γαλανόπουλος (ΝΑΟ Κέρκυρας).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, την προσεχή Τετάρτη (27/3) υποδέχεται στο το Μαυροβούνιο, ενώ το Σάββατο (30/3) αντιμετωπίζει στη Ριέκα, την Κροατία, αγώνας με τον οποίο ολοκληρώνεται η προκριματική φάση του World League.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ