2013-04-26 19:12:10
Φωτογραφία για Μ. ΣΙΩΠΗΣ : ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ!
Ο Μανώλης Σιώπης μιλάει στο olympiacos.org και καλεί τον κόσμο στην απονομή Πρωταθλήματος της Κ20, το Σάββατο στο Καραϊσκάκη!

Ο Μανώλης Σιώπης διακρίνεται με την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, από τον χώρο του κέντρου όπου αγωνίζεται. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη ποιότητα, ο οποίος διαρκώς βελτιώνεται. Ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (13:30) της ομάδας Νέων με τον Λεβαδειακό, στο γήπεδο Καραϊσκάκη και της στέψης των Πρωταθλητών που θα ακολουθήσει, ο νεαρός μέσος καλεί μέσω του olympiacos.org τον κόσμο του Ολυμπιακού στο θρυλικό γήπεδό μας για να γιορτάσουν όλοι μαζί άλλη μία «ερυθρόλευκη» επιτυχία!

Η εφετινή σεζόν σας έδωσε αναμφίβολα πάρα πολλές εμπειρίες. Θέλεις να μου περιγράψεις πως έζησες εσύ αυτή την εναλλαγή μεταξύ Πρωταθλήματος και Ευρώπης;

Ήταν κάτι ξεχωριστό για εμένα και όλους τους συμπαίκτες μου. Ήταν μία μεγάλη εμπειρία η φετινή χρονιά και μάθαμε πολλά κατά τη διάρκειά της. Και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Είμαστε ο Ολυμπιακός και ειδικά στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός γιατί σε κάθε παιχνίδι ο αντίπαλος σε βλέπει τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και θέλει να σε κερδίσει.


Όσον αφορά στην Ευρώπη, η εμπειρία ήταν ακόμη μεγαλύτερη, γιατί ήταν και η πρώτη μας φορά, κατά την οποία συμμετείχαμε σε μία τέτοια διοργάνωση. Μόνο κερδίσαμε πράγματα από το NextGen Series. Και μέχρι εκεί που φτάσαμε είμαστε πολύ χαρούμενοι και εγώ μόνο συγχαρητήρια έχω να δώσω σε όλους τους συμπαίκτες μου και την ομάδα γενικότερα.

Λέτε αρκετά συχνά πως όλοι οι αντίπαλοι θέλουν σας κερδίσουν. Πως σε κάνει να νιώθεις ανήκοντας στον πρώτο, τον οποίο όλοι προσπαθούν να ξεπεράσουν;

Υπάρχει μεγάλη πίεση. Ξέρεις ότι βρίσκεσαι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και ότι πρέπει διαρκώς να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό. Πρέπει να έχεις διάρκεια και για αυτό τον λόγο οι παίκτες που καταφέρνουν εντέλει να παίξουν στον Ολυμπιακό είναι εκείνοι που έχουν αυτό το στοιχείο. Είναι δύσκολο, αλλά σου δίνει και κίνητρο.

Από το τελευταίο σας ταξίδι στο Μπέρμιγχαμ, όπου αντιμετωπίσατε την Άστον Βίλα, ποια εικόνα σου έχει μείνει περισσότερο στο μυαλό;

Το τέλος του παιχνιδιού. Ο κόσμος που ήταν εκεί και τραγουδούσε ότι έτσι ονειρεύεται να μας βλέπει να παίζουμε. Τους ευχαριστώ θερμά!

Πως ένιωσες;

Ανατρίχιασα! Δεν το περίμενα και ειλικρινά ακόμη και τώρα δυσκολεύομαι να το περιγράψω με λόγια Η σεζόν φτάνει στο τέλος της, με επιτυχία. Είναι τώρα η ώρα για να… χαλαρώσετε λίγο και να γιορτάσετε για αυτή σας την επιτυχία;

Δεν χαλαρώνουμε ποτέ. Δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα. Έχουμε παιχνίδια μπροστά μας, τα οποία πρέπει να κερδίσουμε, ανεξαρτήτως του αν έχουμε κατακτήσει και μαθηματικά το Πρωτάθλημα. Πρέπει να δείξουμε ξανά μέσα στο γήπεδο ότι είμαστε ο Ολυμπιακός. Έχουμε και το τουρνουά στη Γερμανία στα τέλη Μαΐου και θέλουμε να δώσουμε και εκεί τον καλύτερό μας εαυτό. Το πρόσωπο που βγάλαμε στους ευρωπαϊκούς μας αγώνες και μέσω του οποίου μας έμαθαν και εκτός συνόρων.

Περιμένεις πως και πως τον αγώνα του Σαββάτου, για να αγωνιστείς ξανά στο γήπεδο Καραϊσκάκη;

Εννοείται πως το περιμένω! Και θέλω και εγώ, αλλά και οι συμπαίκτες μου, να έρθει και ο κόσμος στο γήπεδο. Τους περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία! Να παίξουμε ένα καλό ματς, να κερδίσουμε και εν συνεχεία να γιορτάσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του τίτλου!

Τι νιώθεις κάθε φορά που μπαίνεις στο γήπεδο με τη φανέλα του Ολυμπιακού;

Ανατριχίλα! Ειδικά στα ευρωπαϊκά ματς, που μπαίναμε στο γήπεδο και βλέπαμε όλο αυτό τον κόσμο… ήταν κάτι μοναδικό!

Ως κομμάτι του μέλλοντος του Ολυμπιακού ήσασταν και εσείς εκεί, στην εφετινή φιέστα της πρώτης ομάδας, για την κατάκτηση του 4ου αστεριού! Ονειρεύεσαι τέτοιες στιγμές και για το μέλλον;

Μακάρι, πραγματικά, να ζήσουμε τέτοια πράγματα ξανά στο μέλλον, όλοι εμείς που είμαστε στην Ακαδημία. Ήταν πανέμορφο το συναίσθημα!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ