2013-05-13 12:36:27
Φωτογραφία για Ο Φέργκιουσον επιβεβαίωσε τις τάσεις φυγής του Ρούνεϊ
Ο Άλεξ Φέργκιουσον αποκάλυψε το αίτημα του Ρούνεϊ να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τα δημοσιεύματα στην Αγγλία εμπλέκουν πάλι τον 28άχρονο άσο με την Τσέλσι

Την Κυριακή ο σερ Άλεξ είπε το δικό του "αντίο" από τους πάγκους στη νίκη της Γιουνάιτεντ με 2-1 επί της Σουόνσι. Τα βλέμματα στράφηκαν επίσης στον Σκόουλς (επίσης αποχαιρέτησε), αλλά και τον Γουέιν Ρούνεϊ που αποδοκιμάστηκε!

Μάλιστα ο 28άχρονος επιθετικός μοιάζει ακόμα πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου, κάτι που αποκάλυψε και ο ίδιος ο Φέργκιουσον σε δηλώσεις του.

"Ζήτησε να φύγει, το αρνηθήκαμε και κάπου εκεί έχουν μείνει τα πράγματα. Ήταν καλύτερα που δεν αγωνίστηκε (με την Σουόνσι), γιατί ίσως μέσα του πιστεύει πως όλα τελείωσαν", είπε αρχικά ο σερ Άλεξ και συνέχισε:

"Δεν είναι ευτυχισμένος. Σε κάποια ματς έμεινε εκτός, όμως ένα Ρούνεϊ σε τοπ φόρμα δεν θα είχε ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Πρέπει να σκεφτεί το μέλλον του στην ομάδα, γιατί θα είναι εδώ".

Στη συνέχεια βέβαια ο πρώην τεχνικός της Γιουνάιτεντ, δήλωσε: "Αν θα μείνει δεν ξέρω, δεν είναι δική μου απόφαση πλέον".

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Ρούνεϊ ακούγεται εκ νέου για την Τσέλσι, όμως στο κόλπο έχουν μπει και ισπανικοί σύλλογοι.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ