2013-05-24 17:38:08
Φωτογραφία για Όταν διάσημη πρωταγωνίστρια του «Beverly Hills 90210» έλυσε κορδονάκι του μαγιό της...
Θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι ήταν και αυτό άλλο ένα ατύχημα, σαν όλα αυτά τα «αποκαλυπτικά ατυχήματα» που παθαίνουν οι διάσημοι ανά τον κόσμο. Ωστόσο το ύφος της και το γεγονός ότι κοιτά κατάματα το φακό των παπαράτσι προδίδει ότι το «ατυχηματάκι» με το μαγιό της Τόρι Σπέλινγκ ήταν λίγο εσκεμμένο Η ηθοποιός που διέπρεψε στα 90s καθώς έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο λόγω της συμμετοχής της στη διάσημη σειρά «Beverly Hills 90210», από τη στιγμή που δεν μπορεί να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της λόγω της δουλειάς της προσπάθησε να το κάνει... με άλλο τρόπο: Λύνοντας το κορδονάκι από το μαγιό της...

Η Τόρι Σπέλινγκ βρέθηκε στο Μεξικό παρέα με την οικογένειά της για να γιορτάσει τα 40α γεννέθλιά της. Γνωρίζοντας ότι οι παπαράτσι την παρακολουθούν προσπάθησε να βγάλει την πιο σέξι πλευρά του εαυτού της, ποζάροντας αισθησιακά σε κάθε γωνιά της πισίνας του ξενοδοχείου όπου διέμενε.

Εκεί συνέβη και το... ατυχηματάκι, όταν «ξαφνικά» λύθηκε το κορδονάκι του σουτιέν του μαγιό της με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί το στήθος της.

Ωστόσο, το ύφος της μαρτυρά πως δεν ήταν και τόσο ατύχημα...

Πηγή: iefimerida
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ