2013-05-30 23:05:04
Φωτογραφία για Λαμία: Τους σταμάτησαν για έλεγχο και έβγαλαν λαβράκι
Αστυνομικοί της Α΄ Ο.Π.Κ.Ε. συνέλαβαν φυγόποινο - Εκκρεμούσαν σε βάρος του δύο καταδικαστικές αποφάσεις για... μαστροπεία, ναρκωτικά και κλοπή!

Η σύλληψη του 31χρονου ρομά, σύμφωνα με το LamiaReport έγινε στις 3:30΄ τα ξημερώματα στην Αγία Παρασκευή Λαμίας. Οι αστυνομικοί της Α΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, θεώρησαν ύποπτο το φορτηγάκι στο οποίο επέβαιναν δυο ρομά και το σταμάτησαν για έλεγχο.

Από την διασταύρωση των στοιχείων των επιβατών προέκυψε ότι ο ένας από τους δυο είχε καταδικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούσαν σε βάρος του. Πιο συγκεκριμένα:

Σύμφωνα με την από 17-10-2012 απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών, ο 31χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών ετών και ενός μηνός για τα αδικήματα της μαστροπείας σε βάρος ανήλικης κατ’ εξακολούθηση και προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Επιπλέον σύμφωνα με την από 16-03-2011 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ο ανωτέρω καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για κλοπή.

Ο 31χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

lamiareport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ