2013-06-29 11:41:04
Φωτογραφία για 2+1 τρόποι να αντιμετωπίσετε την κυτταρίτιδα
Καλό θα ήταν να την σκέφτεστε όλο το χρόνο, όχι μόνο το καλοκαίρι.

Η κυτταρίτιδα είναι κάτι που αντιμετωπίζουν σχεδόν όλες οι γυναίκες Είναι γονιδιακό θέμα αλλά και θέμα διατροφής και άσκησης. Υπάρχει περίπτωση να γυμνάζεστε και να τρέφεστε άκρως υγιεινά και να έχετε κυτταρίτιδα.

Αυτό συμβαίνει επειδή οφείλεται και σε γονίδια. Ωστόσο αν θέλετε να την αντιμετωπίσετε μπορείτε να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές όλο το χρόνο και όχι μόνο το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα θα πρέπει:

-Να πίνετε αρκετό νερό και γενικότερα διουρητικά είδη. Φυσικά οι χυμοί με ζάχαρη, τα αναψυκτικά, ο καφές και το αλκοόλ δεν ανήκουν στην συγκεκριμένη κατηγορία. Με αυτόν τον τρόπο αποβάλλεται τις τοξίνες από τον οργανισμό σας.

-Η άσκηση είναι το δεύτερο σημαντικότερο θέμα. Κοιλιακοί, βαθιά καθίσματα και τρέξιμο είναι κάποιες από τις ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε και να δείτε αποτελέσματα. Προσοχή όμως αν ασκηθείτε δύο μήνες το καλοκαίρι που θέλετε να βγείτε στην παραλία μην περιμένετε αποτελέσματα. Είναι αποτέλεσμα διαρκής άσκησης.

-Τέλος η υγιεινή διατροφή είναι ότι πολυτιμότερο. Εκτός ότι είναι απαραίτητη για την υγεία του οργανισμού σας παράλληλα γεμίζετε τον οργανισμό σας με θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες και τον «καθαρίζετε» από ό,τι βλαβερό μπορεί να έχει. Φρούτα, λαχανικά, πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, όλα τα είδη διατροφής είναι αναγκαία για τον οργανισμό σας. Απλά προσέξτε την ώρα και την ποσότητα που τρώτε.
jenny.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ