2013-08-12 18:20:11
Φωτογραφία για ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ... ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!
Θετικό ήταν το τεστ κόντρα στην Αγιά Λάρισας για την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, με τους ερυθρόλευκους να επικρατούν άνετα με 3-1.

Επιτυχημένο κρίνεται το δεύτερο φετινό φιλικό για την Κ20 του Θρύλου με τους πιτσιρικάδες να δείχνουν καλά δείγματα στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 8' με όμορφη ενέργεια του Σάλιακα, για να ζευγαρώσει τα τέρματά του στο 21' με τον Κώστα Γαρεφαλάκη.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν προσωρινά και στο 36' μείωσαν το σκορ με εύστοχο πέναλτι του Πετροζέλη, για να έρθει ο Παπασάββας στο 70' να διαμορφώσει το τελικό 3-1 υπέρ των ερυθρόλευκων.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ηλιάδης, Βολονάκης, Τούφας, Βατουσιάδης, Μπουγιούκος, Λάτσι, Ρέντζης, Μαργαρίτης, Γαρεφαλάκης, Καναβέτας, Σάλιακας, στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν και οι Σωτηράκος, Παπασάββας, Βούρος, Σιώπης, Ιγνατίδης, Βλάχος, Πασσαλίδης.

ΑΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: Τρούκης, Τσακάλης, Πολύζος, Ριζούλης, Ντακούλας, Πετροζέλης, Τσατσαλίδης, Τζιόλας, Κατσίκης, Ζαπούσκας (υπό δοκιμή), Στογιανόφσκι (υπό δοκιμή), ενώ χρησιμοποιήθηκαν και οι Σιμούλης, Καρλιάμπας, Βαλαώρας, Μυλωνάς, Χατζηλιάδης, Τσαγκαλάς, Κασίδης, Διαμαντής.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ