2013-10-07 10:40:07
Φωτογραφία για Ήσυχοι και μόνοι οι έγκλειστοι της Χρυσής Αυγής, συγγενείς τους προμήθευσαν με κουβέρτες και τηλεόραση
Ετοιμη να υποδεχθεί σημαντικό αριθμό κρατουμένων (ακόμα και 30), εφόσον συνεχιστούν οι προφυλακίσεις στο πλαίσιο των περαιτέρω ανακρίσεων για τη Χρυσή Αυγή, είναι η σχετική πτέρυγα των γυναικείων φυλακών όπου παλαιότερα υπήρχε το ταπητουργείο των φυλακών και σήμερα κρατούνται οι Ν. Μιχαλολιάκος, Χρ. Παππάς και Γ. Λαγός.

Η φωτογραφία - ντοκουμέντο. Ο Χρ. Παππάς χαιρετά, όπως ο Χίτλερ, με φόντο τον αγκυλωτό σταυρό, ενώ φορά τη μαύρη καμπαρντίνα των Ες Ες

Οι τρεις έγκλειστοι στον χώρο των γυναικείων φυλακών, απομονωμένοι από άλλους κρατουμένους (χωρίς οπτική και ακουστική επαφή από μέλη της «17 Νοέμβρη», που κρατούνται σε γειτονικό χώρο), περνούν τις ώρες τους βλέποντας τηλεόραση και διαβάζοντας τις εφημερίδες που παίρνουν καθημερινά και τις οποίες ζήτησε ο αρχηγός Ν. Μιχαλολιάκος.

Οπως διευκρίνισε το στέλεχος των σωφρονιστικών υπαλλήλων Α. Αραβαντινός μιλώντας στο Mega, έχουν τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας με τις λεπτές οθόνες (σημειώνεται ότι τηλεοράσεις υπάρχουν σε όλες τις πτέρυγες).


Επίσκεψη του αδελφού

Προχθές προσήλθε στις φυλακές ο αδελφός του αρχηγού της ΧΑ φέρνοντας κουβέρτες και μία τηλεόραση, καθώς υπήρξαν παράπονα ότι κρύωναν λόγω και της υγρασίας που υπάρχει στον ανακατασκευασμένο χώρο, όπου θα χρησιμοποιηθούν και σόμπες.

Ο Χρ. Παππάς κοιμήθηκε τα δύο πρώτα βράδια σε ξεχωριστό κελί απέναντι από τους άλλους δύο συγκρατούμενους, αλλά δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες η συγκατοίκηση όλων ή και η αλλαγή σύνθεσης, εφόσον υποβληθεί σχετικό αίτημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις έγκλειστοι στις φυλακές Κορυδαλλού δεν είχαν χθες το πρωί επισκεπτήριο, ενώ τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί από το συμβούλιο των φυλακών αν θα ικανοποιηθεί το αίτημα του κατηγορούμενου βουλευτή Ηλ. Κασιδιάρη να μπορεί να τους επισκέπτεται, αφού χρειάζεται ειδική άδεια όταν κάποιος δεν είναι στενός συγγενής.

«Ησυχοι»

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι κρατούμενοι ήταν σε γενικές γραμμές ήσυχοι και συνεργάσιμοι, χωρίς να δημιουργήσουν προβλήματα, ενώ έφαγαν τα γεύματα της φυλακής και προαυλίστηκαν στον ειδικό χώρο προαυλίου που δεν είχε καμία οπτική επαφή με άλλο προαύλιο και χώρο των φυλακών.

Ο Α. Αραβαντινός μιλώντας στο Mega υποστήριξε ότι δεν αντελήφθη κατά την άφιξή τους να εκδηλώθηκαν αρνητικές αντιδράσεις από άλλους κρατουμένους, που δεν μπορούσαν εκείνη τη στιγμή να τους δουν απευθείας παρά μόνο από την τηλεόραση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γ. Λαγός έχει εκδηλώσει την επιθυμία να γυμνάζεται με κάποια όργανα γυμναστικής. Και οι τρεις βρίσκονται υπό 24ωρη επιτήρηση, με αλλαγή βάρδιας από σωφρονιστικό υπάλληλο που βρίσκεται στο συγκεκριμένο τμήμα για λόγους ασφαλείας.

ΠΗΓΗ: Εθνος Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ